adrian323gt Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam wszystkich poszukuje wałka rozrządu do mojej maszyny i nie mogę znaleść :icon_mrgreen:U mnie w mieście jest możliwość regeneracj wałka, krzywek, głowicy i dżwigienek za ok 500zł.Pytanie tylko ile mi to wytrzyma i czy ktoś już śmigał po takim remoncie. Proszę o opinie na ten temat i może ktoś ma jeszcze info o innych zakładach z podkarpacia czy lubelskiego co robia takie rzeczy.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 500 zł. moim zdaniem to troche dużo jak na pakowanie w wałek w tak starej maszynie, lepiej kupić używany z innego , mysle że jak dobrze poszukasz to znajdziesz sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian323gt Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Wałek wolałbym nowy (uzywany) :D ale pozostaje kwestia głowicy, podpory wałka są mocno zużyte.można to napawać ale czy to póżniej pochodzi jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Swiatek w Bydgoszczy regenerowal koledze w DR 350 za 250 zl ( walek i dzwigienki) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi