l.e.s.t.e.r Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 potrzebuję kupić taką klamke szukam i szukam, od dwóch miesięcy nie mogę tego dostać , ktoś ma jakiś namiar?? czy zostaje tylko serwis i kolejne 3 tygodnie czekania aż ściągna część pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 dorób u ślusarza;) ewentualnie jakaś podobna od podobnego moto..a w RX'ach nie bedzie tej samej? jak tak to allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) dorób u ślusarza;) ewentualnie jakaś podobna od podobnego moto..a w RX'ach nie bedzie tej samej? jak tak to allegro.pl nie mogę dostać żadnej , już przerodbienie to jakoś by może poszło, same klamki sprzęgła są dostępne bezproblemowo ale z saniem ani pól poprawka jedyne co się w końcu trafiło to to :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167506799 kupiłem to myślicie że będzie pasować ?? z takiego sprzetu http://www.allegro.pl/item163362642_aprili...123_migacz.html Edytowane 16 Lutego 2007 przez l.e.s.t.e.r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 z wlasnego doswiadczenia wiem ze na allegro nie kupuje sie czesci z innego motoru bo przewaznie na zdjeciu sa takie same a jak ci przyjdzie to lipa ja tak mialem ze slimakiem i 90zl w plecy bo koles chcial sprzedac szybko i podal wymiary ktore mi pasowaly a naprawde byly inne wiec odradzam kupywac czesci pasowane z innego sprzetu na allegro jesli juz to na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 z wlasnego doswiadczenia wiem ze na allegro nie kupuje sie czesci z innego motoru bo przewaznie na zdjeciu sa takie same a jak ci przyjdzie to lipa ja tak mialem ze slimakiem i 90zl w plecy bo koles chcial sprzedac szybko i podal wymiary ktore mi pasowaly a naprawde byly inne wiec odradzam kupywac czesci pasowane z innego sprzetu na allegro jesli juz to na zywo ryzyk fizyk, wyboru praktycznie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi