zloty46 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Pytanie jak w temacie!!!!(nazwy, rodzaje oleji i plynów)Odpowiedzi oczekuje szczególnie od wlaścicieli tej hondy.....i czy zmieniacie olej po dotarciu ????Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) NIe znasz opcji szukaj???Do skrzyni najlepiej jakis 10w 40 jest ich bardzo wiele wiec wybor nalezy do ciebie ale ja polecam midlanda. Do dozownika jakis olej do 2t ale lepiej kupic jakis lepszy zeby nie było potem kłopotow ja polecam midlanda jest dosc tani i dobry. Do chłodnicy musisz kupic plyn do chlodnic aluminiowych a plyn hamulcowy to dot-4. Ja nie wymienialem oleju po dotarciu bo nie bylo potrzeby chyba ze masz syf w silniku to warto zmienic nawet w czasie docierania zeby wyplukac brd. Edytowane 15 Lutego 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Na forum są tematy o olejach i plynach do dwusówów, ale do tego motocykla nie znalazlem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Przecież praktycznie do kazdego 2t lejesz to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jak to do MBXa nie ma? niemozliwe i tyle. dozownik- jak przedmowca- MIDLAND GÓRA :buttrock: :biggrin: :D skrzynia- cokolwiek 10W40, za cene midlanda masz castrola wiec warto sie zastanowic hamulce- dot3 lub dot4. dot 4 ma wyzsza temperature wrzenia, z 430 na 460 stopni celsjusza, wiec to ci roznicy nie sprawi. chlodnica- petrygo. nie borygo, bo ponoc wyzera aluminiowe chlodnice czy cos:P:P:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jak to do MBXa nie ma? niemozliwe i tyle. dozownik- jak przedmowca- MIDLAND GÓRA :smile: :clap: :clap: skrzynia- cokolwiek 10W40, za cene midlanda masz castrola wiec warto sie zastanowic hamulce- dot3 lub dot4. dot 4 ma wyzsza temperature wrzenia, z 430 na 460 stopni celsjusza, wiec to ci roznicy nie sprawi. chlodnica- petrygo. nie borygo, bo ponoc wyzera aluminiowe chlodnice czy cos:P:P:P pzdr:) Nie wiem skąd masz takie informacje, że wyżera chłodnice??!! :bigrazz: Właśnie Borygo ma specjalna odmiane ALU przeznaczoną do aluminiowych chłodnic. A Petrygo jest uniwersalne i tyle. Ja właśnie używam Borygo ALU i jestem bardzo zadowolony. Nic mi nie wyżarło. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 byc moze przekrecilem. trzeba zerknac na forum, bo sporo o to krzyku bylo. jesli masz racje to zwracam honor... :icon_mrgreen: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi