Maar79 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam jestem już trochę na forum ale przyznam że w tej branży pierwszy raz. Chcę kupic quada, interesuje mnie raczej quad użytkowy 4x4 chciałbym wydać nie wiecej niz 20 tyś zł co byście mi polecili z w miare nowych sprzętów? może ktoś chce spredać coś godnego uwagi ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto.x. Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 polecam Yamaha gryzzli, napewno ci się szybko nie znudzi...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 w cenie do 20 tys znajdziesz tez ładną Yamahe Kodiak 450 w roczniku 2002-2005 lub http://moto.allegro.pl/item166983509_yamah...450_2006r_.html i nie daj sie namowic na jakas tania chinszczyzne bo z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze nadaje sie tylko do jazdy po ogrodku.Wszystko sie w tym zaczyna sypac po paru miesiacach poczawszy od zawieszenia i plastikow ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 chińszczyzna może ale ja mam kymco (to jest firma która produkowała nie wiem jak teraz części głównie silniki dla hondy ) firma mało znana a quada mam 3 lata daje mu w tyłeczek i jedyne co musiałem wymienic to w zeszłym tygodniu tuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) www.quadzik.pl tam sie sporo dowiesz popytaj poczytaj Edytowane 15 Lutego 2007 przez PAWEL----B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 zdecydowanie polecam kodiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kodiak 450 (teraz grizzly 450) lub grizzly 660. Poczytaj trochę na atvpolska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 no i wszystcy sa zgodni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honzo Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 O Grizlim zapomnij! Za 20 tys. to moze juz byc sprzet troche zajechany. Nie przywiązuj duzej uwagi do rocznika, a raczej zwróc uwagę na stopien "zakatowania". Wejdz na www.atvpolska.pl lub www.quadzik.pl. tam znajdziesz wszystko. Polecam Honde TRX 350 FM - bardzo dobry i niezawodny sprzęt.(sam jeżdze kawasaki-> tez polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi