konrad_pol Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam, mam maly problem. mianowicie jak odpale moja crm to przy niskich obrotach 3-4 tys tak jakby sie dlawi. pozatym nie wychodzi wyzej jak 10 tys:/ co moze byc tego przyczyna? z gory thx i pzdr. p.s niedawno wymienilem swiece na seryjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Czysciles gaznik ? Moze CI sie dysza biegu jalowego zapchala bo oan jest odpowiedzialna za te obroty ? Wyczysc gaznik i go dorbze wyreguluj :P P.S Zimna juz w pelnej okazalosci a ludzie dalej na motorach jezdza :biggrin: Niezle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam, mam maly problem. mianowicie jak odpale moja crm to przy niskich obrotach 3-4 tys tak jakby sie dlawi. pozatym nie wychodzi wyzej jak 10 tys:/ co moze byc tego przyczyna? z gory thx i pzdr. p.s niedawno wymienilem swiece na seryjna.Lub może jest swieca lipna i przez to możę nie chce chodzić ( u mnie też cos takiego było i jak wymieniłem ją wszystko było ok) i przez to możę nie chce chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi