matisl Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam. Gdzie mogę i za ile kupić tarcze sprzęgłowe do Motocykla 50cm3 Kawasaki, na silniku pisze DERBI model Fenix.Bardzo proszę o pomoc, bo nigdzie nie moę dostać takich tarcz. Bardzo proszę o pomocPozdrawiam Cytuj Forum motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam. Gdzie mogę i za ile kupić tarcze sprzęgłowe do Motocykla 50cm3 Kawasaki, na silniku pisze DERBI model Fenix.Bardzo proszę o pomoc, bo nigdzie nie moę dostać takich tarcz. Bardzo proszę o pomocPozdrawiamGoogle, Olek Motocykle, zadzwoń i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 EBC Polska zapytaj, mają tam tarcze sprzegłowe, moze cos znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisl Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dzwoniłem. Do tego modelu nie mają:icon_razz: Cytuj Forum motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dzwoniłem. Do tego modelu nie mają:icon_razz:Nie ma tak że nie ma, zdejmij wymiary i szukaj. Na pewno znajdziesz przecież twój motocykl to nie jest jednorazówka. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi