afish Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam zamieszczam link do filmu z dzwiekiem silnika motocykla gs500 chcialbym zebyscie ocenili czy cos na tym filmie slychac ze chodzi nie tak .... Bo mam na oku ten motocykl ... Dzieki z góry za wszystkie wypowiedzi ... http://www.afish.republika.pl/silnik.AVI :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jakość nagrania jest jaka jest i może dlatego ja tam nic niepokojącego nie słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak dla mnie silnik nie wydaje żadnych niepokojących dźwięków.A swoiste kle-kle u GSów występuje. Tutaj jest bardzo poprawnie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ciezko stwierdzic po tym nagraniu czy wszystko jest ok. jak masz jakies watpliwosci a jestes naprawde zainteresowany tym sprzetem moze warto bylo by podjechac do jakiegos warsztatu motocyklowego w okolicy napewno ci ktos tam doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 no wlasnie a na wolnych obrotach taki szum slychac .... jak by łańcuszek rozrzadu byl luźnawy ... moge sie mylic ale mi sie tak troche wydaje ... albo to dzwiek powietsza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 no tak ale na tym filmiku to raczej nie dałeś mu szansy popracować na wolnych obrotach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 nie ja skrecilem filmik tylko sprzedajacy mi przyslal bo za daleko mam zeby jechac obejrzec i nie kupic !! Napisalem mu zeby jeszcze jeden filmik nagral ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi