Storm007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam. Na początek chciałbym się przedstawić: mieszkam w Wałbrzychu (dolnyśląsk), mam 28 lat, w zeszłym roku zrobiłem prawko na moto, mam 169 cm i 66 kg, <cut>YAMAHA XJ 600. Dziękuję za Wasze opinie, które napewno pomogą mi w wyborze sprzętu. Do zobaczenia i Szerokiej Drogi.Ze wzgledu na to ze z tego co napisales masz male doswiadczenie na motocyklach, wrecz zerowe to proponuje Yamahe XJ600. Choc moja propozycja to byloby jeszcze cos slabszego abys sie obyl ze sprzetem i opanowal technike jazdy. XJ 600 jest calkiem dobrym motocyklem do turystyki, stosunkowo tanim w utrzymaniu, malo pali, jest malo awaryjny. Gdy bedziesz liczyl pieniazki na motocykl odluz tez kupke pieniazkow na dobre ubranko(kask, rekawice, spodnie, kurtke) no i nie zapomnij o zakupie jakichs kufrow, sakw i mapnika jak przystalo na prawdziwego turyste :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nieźle startujesz :D 600-tki, a nawet litrówka... Pojeździj troche 125 enduro, to też ma niezłego kopa na początku, nie ma plastików,nic nie połamiesz, nie bedzie dużych strat po ewentualnej wywrotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi