Gościu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 no to jak nie mam gdzi ekupić to trzeba troche pilniczkiem pomachać! a co do świcy to narazie załuż od malucha ma ciepłote 95 wiec doś dobra na te pore roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Świece już mam (tylko ona ma wyższą ciepłote od tej standardowej, tz. standard to NGK BR5ES a ja mam BR9ES - inne nie dało sie założyć, nawet odpowiednik BOSH`a był jakiś inny :arrow: dluższy)A dlaczego pilniczkiem - czy wpierw papierś ścierny 600 a następnie 2000 i na końcu przemycie benzyną nieetylizowaną nie było by lepsze (i prostsze) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 zrób tak zeby było dobrze zeby wygladały jak nowe!!!!!!!!!!!! i po kopocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A dlaczego pilniczkiemMój wcześniejszy post(prostsze?)Chyba prościej pilniczkiem pomachać i dmuchnąć niż sie bawić z dwoma rodzajami papieru i przemywaniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi