niszczacyzboze Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witajcie, Wreszcie i ja dołączyłem do grona posiadaczy Volusi.2008r. na wtrysku, nie ubrana - wyłączając szybę. Chwilę pracy będę potrzebował do doprowadzenia jej do stanu wizualnego takiego jak bym chciał, mianowicie wypolerowanie chromów wymiana zardzewiałych śrub.Z mechanicznej strony wymiana oleju silnikowego, przekładniowego, płynu chłodniczego i hamulcowego, ale do sezonu pozostało chwilę czasu chociaż patrząc na pogodę można powiedzieć że sezon wciąż trwa ;) Do zobaczenia na trasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 do zobaczenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam Wszystkich Serdecznie.Przeszukałem forum i albo już stary jestem i ślepy albo mam problemy komputerowe. Poszukuję instrukcji manuala do Suzuki Bulevarda C50. Chciałbym pomóc koledze i ciekawi mnie co mówi źródło. Będę wdzięczny za linka do sciągnięcia. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczacyzboze Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Witaj, http://www.speedyshare.com/adHjb/suzuki-c50.rar Spakowana serwisówka, jaką udało mi się znaleźć na internecie i instrukcja obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witaj, http://www.speedyshare.com/adHjb/suzuki-c50.rar Spakowana serwisówka, jaką udało mi się znaleźć na internecie i instrukcja obsługi.Dzięki bardzo - jak to otworzyć sciągnąć ? :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczacyzboze Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jak wejdziesz pod link to jest "Slow download" następnie zapisz plik. Do rozpakowania będziesz potrzebował programu typu np WinRar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzieki, sprawdzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braknicku Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Heja wszystkim. Mam takie pytanie, moja volusia pali mi około 10l na 100km. To sporo wg mnie. Mam rok 2001. Co może być przyczyną? Gażnik był ostatnio czyszczony, dodam, że jedna ze śrub regulacji jest fabrycznie zaślepiona (bynajmniej tak wygląda). Podobno taki gażniki też wychodziły. Macie jakieś pomysły?? Pozddro LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi