mefos Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 WiatmMiałem problem z odpalaniem motoru.Obiawialo sie to tak jak zuzyty bebdiks w samochodzie.Zdjąłem boczny dekiel zeby dostac sie do wolnego kola i zauwazylem ze trzy sróby na tejze cesci sa kompletnie luźne -da sie nimi krecic palcami.Pytanie czy moglo to byc przyczyną ze koło zwalnialo i rozrusznik krecil sie bez obciążenia?Jaką siłą powinienem dokręcić te śruby?Nie bardzo mam odwagę ściągać całość. Jeśli to konieczne to na co powinienem zwrocic uwagę ponieważ a kole są znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterro Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 WiatmMiałem problem z odpalaniem motoru.Obiawialo sie to tak jak zuzyty bebdiks w samochodzie.Zdjąłem boczny dekiel zeby dostac sie do wolnego kola i zauwazylem ze trzy sróby na tejze cesci sa kompletnie luźne -da sie nimi krecic palcami.Pytanie czy moglo to byc przyczyną ze koło zwalnialo i rozrusznik krecil sie bez obciążenia?Jaką siłą powinienem dokręcić te śruby?Nie bardzo mam odwagę ściągać całość. Jeśli to konieczne to na co powinienem zwrocic uwagę ponieważ a kole są znakiMoglo to byc przyczyna. Ale mysle ze bez serwisowki nie da rady Tam tez masz momenty dokrecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi