piechur Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) http://www.piechur.webd.pl/foto/my_first_last_update.JPG Z pozdrowieniami dla młodzieży, która wie czego chce :icon_mrgreen: :) P.Sjak słabe to do kosza z tym ;) Edytowane 6 Lutego 2007 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 http://www.piechur.webd.pl/foto/my_first_last_update.JPG Z pozdrowieniami dla młodzieży, która wie czego chce :crossy: :P P.Sjak słabe to do kosza z tym :D kompletnie nie ten dział! w innym temacie, ładne to wszystko, ale w przypadku moto, zamiast pokazywać je upstrzone odchodami ;-), może bys np zaproponował jakieś oryginalne malowanie? ja od kilku miesięcy szukam gdzie mogę propozycji malunku na gsx 600f i nic ciekawego jeszcze nie widziałem (poza piotragsx) Tym bardziej, że później Two projekt można przenieść na folię i okleić moto :-) pozdr-- Krzysiek Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 kompletnie nie ten dział! w innym temacie, ładne to wszystko, ale w przypadku moto, zamiast pokazywać je upstrzone odchodami ;-), może bys np zaproponował jakieś oryginalne malowanie? ja od kilku miesięcy szukam gdzie mogę propozycji malunku na gsx 600f i nic ciekawego jeszcze nie widziałem (poza piotragsx) Tym bardziej, że później Two projekt można przenieść na folię i okleić moto :-) pozdr-- Krzysiek Ciesielski Jak nie ten dział to sorry :icon_razz: co do malowania motocykla. Moge Ci dać namiary do kolegi ktory zajmuje się tym profesionalnie.-------------------pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi