klisiu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 chciałbym się ze wszytkimi wami pozegnać na jakiś czas :[[[wyjezdzam i nie bedzie mnie przez 2-3 tygonie :[[pozdro wielkie dla was wszytkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam.Do Wstrjeczi....poka....bye bye...Adios arivederci amigos... Miłego wypoczynku. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 życzę miłego i udanego wypoczynku :( ciekawe jak bardzo będziesz tęsknić za 4um ;P to jeszcze raz udanego wyjazdu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja jak byłem w Hiszpanii to bez 4um nie moglem wytrzymac i przeciez do kafejki zapiepszalem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 kafejki fajna sprawa :( powinno być ich jeszcze więcej wtedy byłby lepszy dostęp do netu, a co za tym idzie więcej gości na stronach :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 i więcej forumowiczoooooofff :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 i więcej forumowiczoooooofff :( racja :] chociaż i tak dużo jest zarejestrowanych 4umowiczów na naszym foum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi