Puczy Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam.może ktoś wie ile trzeba wlać oleju w lagi przedniego zawieszenia do cbr900rr z 96 roku?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 O ile dobrze wyczytalem (a pijany jestem) to w serwisowce jest napise ze 560 cm3 na lage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Warto by było wiedzieć również z jakim momentem dokręcać śruby , nakrętki i korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puczy Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 dzięki.Ale czy mógłbyś sprawdzić jeszcze raz bo wydeje mi się że to co podałeś to raczej na dwie lagi. Bo po ponad pół litra oleju w lage to troszkę dużo mi się wydaje. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 do kumpla GSXFa weszlo tez ponad pol litra na lage. to wszystko zalezy od konstrukcji - umnie jest po 130 na lage a u niego po ponad pol litra... ;-) Zobacz jakie masz grube lagi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puczy Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Dziekuje wszystkim za rady. Już wiem to jest dokładnie po 561 cm3 na lagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Czyli nie bylem taki narabany znakiem tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi