Nadiq Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witajcie! Powoli czas zacząć przygotowywać swoje plany wypadowe m.in. na weekend majowy.Planujemy wybrać się z endurakami w Bieszczady :) Czy ktoś z Was mógłby podać mi jakąś fajną miejscówkę, gdzie w dzień będzie można zwiedzać piękne bieszczadzkie widoki, a wieczorem będzie można usiąść przy grillu i piwku lub wodzie ognistej :flesje: Będę wdzięczna za pomoc. Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witajcie! Powoli czas zacząć przygotowywać swoje plany wypadowe m.in. na weekend majowy.Planujemy wybrać się z endurakami w Bieszczady ;) Czy ktoś z Was mógłby podać mi jakąś fajną miejscówkę, gdzie w dzień będzie można zwiedzać piękne bieszczadzkie widoki, a wieczorem będzie można usiąść przy grillu i piwku lub wodzie ognistej :) Będę wdzięczna za pomoc. Buziole,NadiqTo zalezy jakie spanko Ciebie interesuje, nocleg z wygodami (hotel,kwatery prywatne) z dostepem do restauracjii lub kawiarni, czy całkowite zad....e z polem namiotowym i miejscem pod ognisko?..W glebokich Bieszczadach mozna nocowac ale nie koniecznie mozna jezdzic motocyklami typu ..enduro...(Bieszczadzki Park Narodowy)..Mowie tu o bezdrozach. Bo :asfalty: chyba Cie nie interesuja. Jesli sie okreslisz dam pare namiarow..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie interesują mnie hotele z dostępem do kawiarni i restauracji. Mogą to być kwatery prywatne lub jakieś domki. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań. Byleby na głowę nie padało i nie śmierdziało :icon_biggrin: A o tym, ż ejest tam Bieszczadzki Park Narodowy to wiem, ale Bieszczady to raj dla enduro - są tam między innymi organizowane 6 dniowe rajdy enduro :icon_mrgreen: Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wetlina-013 468 47 54Wetlina-506 873 869 lub 501 708 464Cisna-013 468 63 96Cisna-Krzywe-0603 210 030Bobrka-a.Kusz..-013 469 19 30Myczkowce-I.Gryziecka..-013 461 81 87Wołkowyja-013 469 25 51Polanczyk..-Polecam:)--Wieslaw Matuszewski..Pole namiotowo Campingowe plus domki...Cypel-013 469 22 60lub-0605 588 467To sa noclegi w domkach lub domach jednorodzinnych gdzie mozna zamowic jedzenie ognicho ,i inne atrakcje..dostep do drogi typu enduro w kazdej miejscowosci...ceny zroznicowane srednio Ok 20 do 35 zł za osobo dobe..Najdalej wysunietą miejscowosc podalem Wetlina...sa jeszcze Ustrzyki Gorne ale nie szukałem adresow bo aktualny dyrektor Parku Bieszczadzkiego raczej na fana motocykli enduro mi nie wyglada:)Ale jak sie uprzecie to mozna sie przespac w PTTKu...Polecał bym Polanczyk..dobra baza wypadowa we wszystkich kierunkach ...PozdrawiamPs...jak bedziesz cos jeszcze miala to kontaktuj sie na PW...z chęcia pomoge...Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Wetlina-013 468 47 54Wetlina-506 873 869 lub 501 708 464Cisna-013 468 63 96Cisna-Krzywe-0603 210 030Bobrka-a.Kusz..-013 469 19 30Myczkowce-I.Gryziecka..-013 461 81 87Wołkowyja-013 469 25 51Polanczyk..-Polecam:)--Wieslaw Matuszewski..Pole namiotowo Campingowe plus domki...Cypel-013 469 22 60lub-0605 588 467To sa noclegi w domkach lub domach jednorodzinnych gdzie mozna zamowic jedzenie ognicho ,i inne atrakcje..dostep do drogi typu enduro w kazdej miejscowosci...ceny zroznicowane srednio Ok 20 do 35 zł za osobo dobe..Najdalej wysunietą miejscowosc podalem Wetlina...sa jeszcze Ustrzyki Gorne ale nie szukałem adresow bo aktualny dyrektor Parku Bieszczadzkiego raczej na fana motocykli enduro mi nie wyglada:)Ale jak sie uprzecie to mozna sie przespac w PTTKu...Polecał bym Polanczyk..dobra baza wypadowa we wszystkich kierunkach ...PozdrawiamPs...jak bedziesz cos jeszcze miala to kontaktuj sie na PW...z chęcia pomoge...Krzysztof. Bardzo, ale to bardzo dziękuję za wszelkie dane :-)Z pewnością z nich skorzystamy :-) Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi