kawasaki z1000 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 czesc.mam do kupienia za grosze we francji suzuki tsr125 z 92r,wyglada jak typowy cross,ale nie jestem pewien czy tak jest,moze ktos mial cos takiego i jest mi w stanie powiedziec czy to wogole ma sile jezdzic chocby po prostej zwyklej drodze?ile to ma koni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam.Zdecydowanie nie jest to typowy Cross, ale zwykle Enduro klasy 125cc.Ogólnie motocykl bardzo przyjemny. Moc oscyluje w granicac 29KM po pełnym odblokowaniu. Po prostej drodze zdecydowanie ma siłe pojechac, jednak ten motocykl projektowany był do lasu a nie na prostą drogę.Potrzebujesz dokładniejszych informacji:Szukaj. Było o Ts'kach dużo. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Kawasaki Z1000, mógłbyś podać GG albo odezwac się do mnie? Mam do Ciebie sprawę :D Edytowane 5 Lutego 2007 przez RazieL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki z1000 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 nie uzywam gg,ale to moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi