N3stor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 to kiedy?sobota?czy niedziela? :crossy:mi to jest obojetne. pracuje od wtorku. ps. Wlasnie odebralem z ksiegarni ksiazke "Mondo Enduro", to juz wiem co bede robil dzis wieczorem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 to jak w koncu z tym planem na jutro,ja mam zamiar sie wybrac nad morze ale jak by cos bylo na jutro nie koniecznie nad morzem to chetnie dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) niech Vampimar,albo kto kolwiek napisze dokladnie gdzie, i o ktorej, jakies charakterystyczne miejsce, to sie zjawie. To nie moje tereny to nie bede nic proponowal. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez N3stor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) niech Vampimar,albo kto kolwiek napisze dokladnie gdzie, i o ktorej, jakies charakterystyczne miejsce, to sie zjawie. To nie moje tereny to nie bede nic proponowal. ok..to ja moge po kogos wyjaechac na zjazd do Exeter z M5 na serwisie najlatwiej...2 zjazd w exe...pierwszy jest na lotnisko, zaraz za chwile jest drugi..tylko kiedy? w sobote pracuje do 13tej...niedziela by mi bardziej sie nadawala... ok..jest sobota.pogoda piekna:)nie spodziewalem sie powiem szczerze:)to jutro jestesmy umowieni?czy jak? ;) ja sie wybieram na plaze za ch :notworthy: wilke Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ok..to ja moge po kogos wyjaechac na zjazd do Exeter z M5 na serwisie najlatwiej...2 zjazd w exe...pierwszy jest na lotnisko, zaraz za chwile jest drugi..tylko kiedy? w sobote pracuje do 13tej...niedziela by mi bardziej sie nadawala...ok..jest sobota.pogoda piekna:)nie spodziewalem sie powiem szczerze:)to jutro jestesmy umowieni?czy jak? :wink: ja sie wybieram na plaze za ch :icon_twisted: wilke tylko podajcie godzine i miejsce. Ja mam jutro dzien wolny wiec gdzie by to nie bylo, to moge jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 tylko podajcie godzine i miejsce. Ja mam jutro dzien wolny wiec gdzie by to nie bylo, to moge jechac. wyglada na to ,ze tylko ty i ja:)napisz mi na GG o ktorej chcesz wyjechac z Bristolu to ja wtedy bede juz gotowy...na serwisie mozemy sie spotkac w Exerer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nie wiem jak u Was, ale cala IOW jest w deszczu i zasnuta ciemnymi chmurami :buttrock: Wiec .... milego smigania :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nie wiem jak u Was, ale cala IOW jest w deszczu i zasnuta ciemnymi chmurami :icon_mrgreen: Wiec .... milego smigania :icon_razz: smiganie bylo bardzo mile.....troszke kropilo , ale nie wiele :icon_biggrin: N3tor dzieki za towarzystwo...jazda byla przedniaszkoda tylko ze we dwoch, a nie wiecej nas byloMam kilka fotek to pozniej je gdzies wrzuce to dam wam linka;)pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 smiganie bylo bardzo mile.....troszke kropilo , ale nie wiele ;) N3tor dzieki za towarzystwo...jazda byla przedniaszkoda tylko ze we dwoch, a nie wiecej nas byloMam kilka fotek to pozniej je gdzies wrzuce to dam wam linka;)pozdro :biggrin: potwierdzam. Swietne tereny. Mnie zlalo tylko na dojezdzie do Exeter, pozniej pogoda byla coraz lepsza z kazda minuta. :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Inny temat. Ciągle nie moge sie jakoś przekonac do pozdrawiania angielskich motocyklistów skinieniem głowy w prawą strone. Kiedy kupiłem tu moto unosiłem lewą ręke jak w Polsce w celu pozdrowienia a kolesie machają głową w prawo. Troche smiesznie dla mnie to wygląda. Też sie tak witacie? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Inny temat. Ciągle nie moge sie jakoś przekonac do pozdrawiania angielskich motocyklistów skinieniem głowy w prawą strone. Kiedy kupiłem tu moto unosiłem lewą ręke jak w Polsce w celu pozdrowienia a kolesie machają głową w prawo. Troche smiesznie dla mnie to wygląda. Też sie tak witacie? troche smiesznie, ale chba bezpieczniej przy wiekszych predkosciach:)ja kiwam glowa do przodu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Inny temat. Ciągle nie moge sie jakoś przekonac do pozdrawiania angielskich motocyklistów skinieniem głowy w prawą strone. Bo ONi generalnie nie odrywaja rak od kierownicy zgodnie z tym jak ich uczono.Bezpieczniej jest skinac glowa :) Spoko, kwestia przyzwyczajenia :) :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Na autostradach kiwam głową do przodu a przy mniejszych prędkościach podnosze ręke. Ciekawe co oni o tym myślą. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja jak w polsce caly czas reka macham jakies przyzwyczajenie :icon_biggrin: tez na poczatku widzialem jak machaja glowami to myslalem ze klaniaja mi sie ale jednak nie hihihi :buttrock: :biggrin: :flesje: :biggrin: :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 No to moi kochani ....Nie dalo nam sie spotkac osobiscie i pozegnac ( oprocz Kasi i Sylwka) to z tego miejsca mowie Wam wszystkim ..... see you later ;) :buttrock: :clap: Bede wpadal na wakacje i wtedy moze sie spotkamy na :lalag: ....Chociaz i Budzik i Vampimar mowia ze tez wracaja do Polski ... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi