majkelpl Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tak. :icon_twisted: I teraz zastanawiam sie jak to wszystko pozwozic ??? :D Czesc rzeczy do auta, ale to mala Micra, a reszte ma mi kolega zwiezc. :) No i mojego Wildka co czeka w Dover :bigrazz: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 kilka fotek z mojego niedzielnego wypadu http://bikepics.com/members/vampimar/p2/ milego ogladania :icon_arrow: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A jednak nie pozwiedzam dzisiaj UK. Trafila mi sie podwojnie platna fucha. To moze innym razem w jakis weakend pojade na Exeter. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A jednak nie pozwiedzam dzisiaj UK. Trafila mi sie podwojnie platna fucha. To moze innym razem w jakis weakend pojade na Exeter. pozdr spoka, ja tam dzis uderzam w traske :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Niezłe fotki Mareczku.Ja śmigałam chwilkę, ale to w sobotę :buttrock: - długi weekend, to niestety nie dla mnie. Ale zrobiłam 550 km. Byłam koło Ipswich. Odwiedziłam kumpelkę, z którą wychowywałyśmy się na jednej ulicy. A kontakt urwał się nam jakieś 18 lat temu, więc spotkanie było świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam wszystkich:) A mzoe by tak jakies male spotkanko jak bedzie pogoda w jakims terenie neutralnym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ja jestem za. do Exeter czy Bournemouth mam niedaleko. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam wszystkich:) A mzoe by tak jakies male spotkanko jak bedzie pogoda w jakims terenie neutralnym??jak najbardziej za :buttrock: :crossy: pozdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 jak najbardziej za :cool: :bigrazz: pozdr :biggrin: Witam. Ja zaraz jade zobaczyc sobie stonehenge i gdzies pojezdzic w tamtych okolicach. Jak ktos chce sie podlaczyc to zapraszam 07754140157.Co do spotkania, to moze najblizsza niedziela? jak nie wypali spotkanie to pojade sobie na targ do Chepstow. pozdrwww.nakolach.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich:) A mzoe by tak jakies male spotkanko jak bedzie pogoda w jakims terenie neutralnym?? No to juz raczej beze mnie i chyba nawet sie nie pozegnamy :icon_exclaim: Ja na razie z dzieciakami w domu, szkola zaczyna sie 3 wrzesnia, a juz 4 ruszam do Polski na stale :buttrock: Przynajmniej mam taki zamiar, ale .... czort wie co w tej Polsce bedzie ??? :crossy: Chyba ze w ten weekend ktos mnie odbierze z Lyminghton !!! :P :banghead: Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Do polski na stale ojojojoj :wink: mi starczylo dwa tygodnie urlopu i juz chcialem wracac na wyspe :biggrin: ale powodzonka zycze a jak jakis wyjazd bedzie na sprzetach to tez byl bym chetny pozdro :icon_mrgreen: :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no wiec....jestesmy umowieni:)28-31 jest w Bournemouth AIr Festival http://www.bournemouthair.co.uk/ dzis przelatywal nawet B2 - latajace skrzydlo:))))))a w piatek 29th dodatkowo po raz ostatnii w tym roku fireworks na molo o g.22.00, mozn wjechac motocyklem do samej plazy jak ktos bedzie w okolicach to dajcie znac:) gg4664942 chyba ze macie inne propozycje (np stonehenge). P.S. Weekend ma byc sloneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) no wiec....jestesmy umowieni:)28-31 jest w Bournemouth AIr Festival http://www.bournemouthair.co.uk/ dzis przelatywal nawet B2 - latajace skrzydlo:))))))a w piatek 29th dodatkowo po raz ostatnii w tym roku fireworks na molo o g.22.00, mozn wjechac motocyklem do samej plazy jak ktos bedzie w okolicach to dajcie znac:) gg4664942 chyba ze macie inne propozycje (np stonehenge). P.S. Weekend ma byc sloneczny bylem na air show ostatnio w weston super mare a na nastepny dzien z rana Molo im splonelo :( ja daje propozycje Dartmoor National Park :) to moze jakies inne propozycjie???ostaatecznie sie na cos szybko umowimy bo w oncu do niedzieli niedaleko:)pozdro ;) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja jestem za Dartmoore. Wczoraj byle przy Stonehenge i nic ciekawego. zero mistycyzmu, tylko pare kamieni i idealnie wystrzyzony trawnik. Co do Air show to by mi dziewczyna nie wybaczyla ze bylem bez niej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja jestem za Dartmoore. Wczoraj byle przy Stonehenge i nic ciekawego. zero mistycyzmu, tylko pare kamieni i idealnie wystrzyzony trawnik. Co do Air show to by mi dziewczyna nie wybaczyla ze bylem bez niej :lalag: to kiedy?sobota?czy niedziela? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi