majkelpl Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ja rowniez gratuluje, nie widzialem zeby sie pochwalil.Wiec Majkel - kiedy zajedziesz na staly lad? Chwalilem sie w dziale choppery/cruisery :buttrock: Na staly lad w sensie main land ??? :banghead: Bo ja wracam od wrzesnia do pl i to tez jest "staly lad " :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Panie i Panowie:) jakies plany na bank holiday??? :cool: ;) :flesje: ???pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ano .... :( Kasia z Sylwkiem do mnie przyjezdzaja :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 jutro ma byc ladna pogoda i posowalo by przewietrzyc maszyne, wybiera sie ktos gdzies, moze jakies spotkanie czy cus?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam. Ja wyladowalem chwilowo w Bristolu. Dzisiaj kupuje ER5 dla mamy (wlasnie robi sobie prawko :) ). Wracam do Polski na kolach w okolicach 18go wrzesnia. Może ktoś jeszcze jedzie w tym terminie?Ktos w ogole jest z okolic Bristolu? pozdrwww.nakolach.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wracam do Polski na kolach w okolicach 18go wrzesnia. A wczesniej nie planujesz zjechac ???Ja bede jechal tez chyba puszka, ale tak 7-10 wrzesnia ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) A wczesniej nie planujesz zjechac ???Ja bede jechal tez chyba puszka, ale tak 7-10 wrzesnia :flesje:ja wracam na er5, nie puszka. Wczesniej raczej nie dam rady. Moze 17go.. jakos tak. Ubezpieczenie dzisiaj przyszlo :biggrin: , a myslalem ze bedzie dopiero po wolnym poniedzialku. Wiec juz legalnie tu jezdze (nie mialem taxu przy kupowanym moto). Jak ktos gdzies bedzie smigal w poniedzialek czy jutro to chetnie sie dolacze www.nakolach.pl Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez N3stor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ktos w ogole jest z okolic Bristolu? z Bristolu prosta droga:) na M5 i sie jest:) u mnie...75 mil :)w godzinke mozna dystans zrobic:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 z Bristolu prosta droga:) na M5 i sie jest:) u mnie...75 mil :)w godzinke mozna dystans zrobic:)pozdroWlasnie wrocilem z M5, zrobilem sobie petle 100mil (pierwsze 100 mil po lewej stronie drogi, z czego polowa po wioskach) i ostro mnie na tym nakedzie na M5 wywialo :D Poza tym to narazie tempo typowo czoperowe...nie mam za dobrego stroju (nie mowiac juz o safety butach, bo motocyklowych nie zmiescilem juz do bagazu... :clap: ) W poniedzialek moze sie przejade bardziej na to poludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 W poniedzialek moze sie przejade bardziej na to poludnie. to jak juz bedziez przed 75 mila na poludniu daj znac :clap:07722596967pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A wczesniej nie planujesz zjechac ???Ja bede jechal tez chyba puszka, ale tak 7-10 wrzesnia :icon_evil:Ja także wracam do Polski :icon_mrgreen: . Tylko zamierzam jeszcze odwiedzić Paryż. Startuję 3.09 z Dublina, przez Londyn. Nocleg w Folkstone. 4-7 pobyt we spomnianym Paryżu ( trzeba w końcu posmakować francuskiej kuchni :icon_mrgreen: ), a później heja do domu, przez Sedan i albo Luxemburg albo Brukselę, z noclegiem w niemcowni.Jakby ktoś miałby ochotę się dołączyć, zapraszam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A wczesniej nie planujesz zjechac ???Ja bede jechal tez chyba puszka, ale tak 7-10 wrzesnia :icon_mrgreen:Ja także wracam do Polski :icon_twisted: . Tylko zamierzam jeszcze odwiedzić Paryż. Startuję 3.09 z Dublina, przez Londyn. Nocleg w Folkstone. 4-7 pobyt we spomnianym Paryżu ( trzeba w końcu posmakować francuskiej kuchni :icon_mrgreen: ), a później heja do domu, przez Sedan i albo Luxemburg albo Brukselę, z noclegiem w niemcowni.Jakby ktoś miałby ochotę się dołączyć, zapraszam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ale TY na moto czy puszka ??? :banghead: Bo ja puszka wypakowana po dach gratami i jeszcze tylko 1.0 silniczek :icon_twisted: Ja to z Dunkierki wale do Hannoveru, tam nocleg ( gdzies kolo Hannoveru )a potem juz prosto do Warszawki Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam wszystkich po dlogiej nieobecnosci :icon_twisted: wlasnie wczoraj wrucilem z urlopu.jazda do polski na sprzecie pierwsza klasa w przyszlym roku powtorka tylko motocyklem w taka trase pozdrawiam wszystkich :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ale TY na moto czy puszka ??? :clap: Bo ja puszka wypakowana po dach gratami i jeszcze tylko 1.0 silniczek :banghead: Ja to z Dunkierki wale do Hannoveru, tam nocleg ( gdzies kolo Hannoveru )a potem juz prosto do Warszawki Na moto :biggrin: :icon_twisted: . Rozumiem , że zjazd na dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi