Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze tu jakos spokojnie sie zrobilo czy to wakacje hehehe :crossy: :crossy: :crossy:

wakacje :D

u mnie kola zdjete przy motorze....sam sie wzialem za wymiane opon co by koszta obciac :) a .ze warunki w miare mam to czemu nie ....dzisiaj moze skoncze :D

pozdr :D

wakacje :buttrock:

u mnie kola zdjete przy motorze....sam sie wzialem za wymiane opon co by koszta obciac :) a .ze warunki w miare mam to czemu nie ....dzisiaj moze skoncze :icon_biggrin:

pozdr :)

Będziesz wyważał czy zakładasz jak leci ?

Bylem tam dawno temu jak szukalem roznych for w UK i tam jest kicha straszna ...

To forum glownie dla ludzi z okolic Lndynu a nie dla calego UK, wiec .... dla tych co dalej odpada :D

hmm nie wiem jak dawno tam byles ale forum istnieje od 2-3 miesiecy dopiero. moze mowisz o tym co mialo pobobny adres....

tak czy inaczje caly czas cos sie dzieje. ja jestem tam adminem. mamy 124 uzytkownikow i nie tylko z Londka, sa ludzie z midlands, z halifaxu etc.

ja sam mam baze przy Ace Cafe w Londynie wiec to jest nasze centrum dowodzenia i miejsce gdzie bedzie sie odbywal pierwszys meet up prawdopodobnie

Czy sie nic nie dzieje ? Zalezy kto czym jest zainteresowany. Ja osobiscie latam na tor kiedy tylko moge i zawsze znajdzie sie jakis post z data i kolejnym miejscem.

Sa ludzie co lataja na tripy w weekendy. Jest gosciu co smiga na 1/4 mili. Kazdy znajdzie cos dla siebie.

Mamy dzial 'English Only' gdzie zarejssetrowal sie juz pierwszy uzytkownik mowiacy tylko po angielsku a majacy znajomych Polakow!

Forum dopiero sie tworzy ale cala idea jest aby zjednoczyc wszystkich pod jednym dachem. To nie administratorzy tworza forum ale ludzie co je odwiedzaja! Jezeli ktos ma jakies propozycje, uwagi, sugestie zawsze wyslucham i z reguly spelnie jezeli jest to w obrebie moich mozliwosci !

Podsumuwujac adres forum to : www.polishbikers.com Zarejestrucje sie naprawde warto. Po co sie tulac po roznych polskich forach kiedy mozna miec swoje wlasne ?

Pozdrawiam

Arnie

Edytowane przez Arnie

Hej,

Powiem szczerze ze nie klikałem na linka parę postów wyżej bo myślałem ze chodzi o to http://www.polishbikers.fora.pl/ forum, istnieje od dawna i faktycznie mało tam sie dzieje.

Swoja droga trochę to bez sensu brzmi, dogadaliście sie jakoś z Kuba i likwidujecie to pierwsze polishbikers czy może to plagiat?

Hej,

Powiem szczerze ze nie klikałem na linka parę postów wyżej bo myślałem ze chodzi o to http://www.polishbikers.fora.pl/ forum, istnieje od dawna i faktycznie mało tam sie dzieje.

Swoja droga trochę to bez sensu brzmi, dogadaliście sie jakoś z Kuba i likwidujecie to pierwsze polishbikers czy może to plagiat?

z kuba sie widzialem ostantio w ace i ma mi dac znac co i jak zrobimy z jego. na jego forum moze zostalo z 10 sobo ktore ciagle cos pisze i to glownie o turystyce. bedzie to dobre dopielnienie do naszego bo od nas wiekszac nakierowana jest na jazde sportwa :icon_biggrin:

forum roznie i kazdego dnia przybywa userow. zapraszam jeszcze raz: www.polishbikers.com

Hej,

No ja tez myslalem ze chodzi o to co Kuba prowadzil i tez spotkania byly w Ace ...

Kurde, jakas zagwostka :icon_rolleyes:

ISRA: 27062
SREU: 614

No Piszczała mam andziej , że wszytko ok! Jak Wam się jechało? Już mam motor ale już było za póżno oczywiscie. Urlop mam od 16 i chiałbym jechać, ale kolejny problem, a mianowicie z dowodem rejestracyjnym bo do wyjazdu moze nie dojść do mnie. i tu pytanie do Was! Czy spotkał się ktos kiedys z tym czy można do Polski dojechac tylko na tym jednym świstku papieru oddartego z dowodu rejestracyjnego poprzedneigo własciciela? Może DVLA moze wystawić cos tymczasowego?

Hej.

Teoretycznie nie możesz na tym jechać poza granice UK. Nie ma nic zastępczego, tymczasowego itd.

Jak Cię złapią to już zależy od człowieka na którego trafisz. Mogą zabrać sprzęt na parking, mogą dać mandat za ''niemanie'' dokumentów.

Zazwyczaj papiery wracają z DVLA do dwóch tygodni, pod warunkiem, że wysłałeś poleconym i dotarły do DVLA.