pyzdra1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Oczywiście, że kupuje graty a dokładniej gmola do nowej maszynki:) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Y...no jesli graty to sorka.Litosci,przeciez ja dopiero wstalam :) Dostalam,i nawet odpisalam :) What !!!! ???? :) :eek: 12 godzina a TY wstajesz !!!!ps. dostalem i odpisalem :) Oczywiście, że kupuje graty a dokładniej gmola do nowej maszynki:) Spoko, tylko sie licz z tym ze towar moze dlugo isc :crossy: :) Edytowane 27 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ano,taki nocny marek ze mnie czasami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Nie nocny marek tylko spioch !!!!Sztuka jest siedziec do 4 rano a potem wstac o 7 i isc do pracy :) ps. moge do tego kolesia zadzwonic dzis czy raczej w poniedzialek ??? Edytowane 27 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 No,niedawno mi per 'boska'slodzil,a teraz spioch!!!!! :) Zadzwon raczej w poniedzialek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 No .............. taki slodki spioch :banghead: :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To jest jak najbardziej oczywiste,wiec nic nowego nie powiedziales...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Niemniej jednak trzeba bylo ten fakt glosno stwierdzic :P Ja zaraz wyjezdzam na weekend pod namiot, motur juz naszykowany i zaraz w droge !!! :P :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ale Ci zazdroszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 a dokad to sie wybierasz pod ten namiot? jesli to nie tajmnica,bo patrzac na pogode to ponton bylby CI bardziej uzyteczny niz namiot :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Na wybrzeze obok Was, kolego :P A pogoda ma byc ladna, wiec nie wkurzaj mnie !!! :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Na wybrzeze obok Was, kolego :P A pogoda ma byc ladna, wiec nie wkurzaj mnie !!! :biggrin:no przyjechalem dzis na moto do pracy i................zmoklem ;) nie zapomnij dobrze sie okopac i zrobic drenaz gleby, namiot przywiaz do drzewa lub skal bo bedzie dryfowal :P :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 no przyjechalem dzis na moto do pracy i................zmoklem ;) nie zapomnij dobrze sie okopac i zrobic drenaz gleby, namiot przywiaz do drzewa lub skal bo bedzie dryfowal :P :P :P Spoko !!!Biore telefon to nim sledzie powbijam :biggrin: Łopatke i wiaderko tyz :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 7 sierpnia jade poraz drugi do Polski,( boleslawiec -dolny slask) powrotna droga samolotem, motorek w kraju zostawiam i rozgladam sie za nastepnym. Jezeli jest ktos chetny na wspolny przelot po autostradach zapraszam. Prom jeszcze nie rezerwowalem Ajjjj,szkoda,ze nie 7 lipca :buttrock: Moze da sie przyspieszyc?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Oczywiście, że kupuje graty a dokładniej gmola do nowej maszynki:) Ja szukam gmolka do mojej VT750 Macie jakieś rady? http://outlawsmcessex.com/events.htmhttp://www.rockandblues.uk.com/ Jakby ktoś był chętny na zlot Rock & Blues Custom Show w Pentrich Derbyshire - 24-27 lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi