Vampimar Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) No dobra, to i ja się melduję, bo znowu będzie hasło, że "Ruthi zaginął" ;) A i najważniejsze - poproszę zdjęcia jakiekolwiek kto ma :D Marek przyciśnij fotografa aby podzielił się linkiem do zdjęć - chwała mu za to. PS: A ja myślałem, że to ja tylko coś zgubie a tu proszę - Majkel poszalał : :icon_twisted: hehe a nie zginal ??? :flesje: fotograf jeszcze zdjec nie wgral, zajety chlopak, ciezko pracuje.....wlasciwie do jakies 4 mile od Jacka i Sylwi przejezdzal dzis.....jak zdjecia wrzuci to od razu dam wam znac ;)pozdro :banghead: :bigrazz: :D Edytowane 6 Maja 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A i najważniejsze - poproszę zdjęcia jakiekolwiek kto ma : Pare postow powyzej masz linka do zdjec ode mnie ;) Moze dlugo sie beda ladowaly, ale za to ........... Kasienka ma kilka modelowych ujac :banghead: Na poczatku lipca jedziemy na Isle of Wight wiec nie wiadomo czy kazdemu beda pasowaly 2 imprezy pod rzad... Przeciez Majkel nie wyrobi z kupowaniem nowych telefonow :bigrazz: Tak wiec moze szepne tylko lekko ze ........... moze jeszcze w ten weekend ktos wpadlby bo szykuje sie wolna chata ;) :D :flesje: O telefony sie nie martw ............. dostaje darmowe w promocjach :D fotograf jeszcze zdjec nie wgral, zajety chlopak, ciezko pracuje..... Taaaaaaaaaaaa zajety, akurat !!!!A na naszej klasie juz sobie zrzucil zdjatko jak siedzi na cruiserze :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marouda Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Taaaaaaaaaaaa zajety, akurat !!!!A na naszej klasie juz sobie zrzucil zdjatko jak siedzi na cruiserze :biggrin: ano zrzucil! i o prawa autorskie nie zapytal.. :evil: Ja nie wiem czy ja sie powinnam tak zgadzac na publikowanie moich zdjec w internecie.. :wink: Apropo zdjec - Majkel cos lipny ten link od Ciebie, raz dziala raz nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam Wszystkich, ja dzis doprowadzałem maszyne do ładu po takim milażu potrzebowała gruntownego karszera. Ja z Sylwią piszę sie na ten wyjazd do muzeum. Ale uważam że bardziej atrakcyjna imprezka mogła by byc na Dudle Door, miejsce ma swój niepowtarzalny klimat. Apropo spotkań to my z szukamy własnie chatki i jak juz bedziemy na swoim to zapraszamy tez do nas w naszych okolicach tez jest wielki zlot bodaj największy w Anglii w Stratford. Wiec bedzie tez okazja aby udac sie w centrum. :) termin jest w okolicach połowy lata, wiec wszystko jeszcze do dogrania. Dziekujemy Wam Wszystkim Za Najlepszy Weekend w tym roku i myslimy nieostatni w tym klimacie :biggrin: :wink: Kilka zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 i ja dodaje od siebie fotki z grillahttp://sylwester77.fotosik.pl/albumy/428024.html wiekszosc byla robiona po promilach lub na kacu wiec za jakosc nie odpowiadam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Apropo zdjec - Majkel cos lipny ten link od Ciebie, raz dziala raz nie :smile: To nie lipny link ale fotosik jest cienki jak mocz pajaka :banghead: Ja zaladowalem prawie 100 zdjec i pewnie musi je jakos przetrawic :crossy: Zarabisty pomysl :clap: , zawsze chcialam tam taki wypad zorganizowac bo miejscowka jest fantastyczna http://www.soton.ac.uk/~imw/durdle.htm Z odrobina dopingu z waszej strony moglabym sie tym zajac bo chyba mam najblizej, wiec niech Wam juz bedzie :biggrin: . Jak komus namiot nie odpowiada to sa domki kempingowe tylko trzeba wczesniej zabukowac, gdzies mam numer do nich . Rzućcie termin. To ja sie pierwszy deklaruje ....Moze tak w czerwcu a termin to dowolny weekend bo na razie zadnych planow ni ma :crossy: :lalag: W piatek wyjazd i tak do niedzieli. :crossy: :flesje: :crossy: Wpisze sobie do telefonu i bede pamietal :biggrin: Kasik ........ ja z Toba to i na golej ziemi moge, wiec po co nam domki :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marouda Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 To nie lipny link ale fotosik jest cienki jak mocz pajaka :banghead: Ja zaladowalem prawie 100 zdjec i pewnie musi je jakos przetrawic :banghead:To ja sie pierwszy deklaruje ....Moze tak w czerwcu a termin to dowolny weekend bo na razie zadnych planow ni ma :crossy: :banghead: W piatek wyjazd i tak do niedzieli. :crossy: :flesje: :crossy: Wpisze sobie do telefonu i bede pamietal :banghead: Kasik ........ ja z Toba to i na golej ziemi moge, wiec po co nam domki :flesje: Jak chcesz to sobie spij na ziemi, ja tam biore conajmniej namiot - JEDNOOSOBOWY!!!!! :evil: A moze by tak na przelomie maja i czerwca bo bedzie dlugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jak chcesz to sobie spij na ziemi, ja tam biore conajmniej namiot - JEDNOOSOBOWY!!!!! :flesje: A czy ja pisalem o .......... spaniu ??? :banghead: Zacznie sie, jak zwykle od jednego piwka, bo Kasia na wodeczke powie NIE :banghead: a potem ................ no dobra, ale tylko jednego !!!! :banghead: Tylko pamietaj, kanibalizm, kanibalizm !!! :flesje: A moze by tak na przelomie maja i czerwca bo bedzie dlugi weekend? Jakbys zapomniala, to majkel z rodzinka do Francyi pomyka :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A moze by tak na przelomie maja i czerwca bo bedzie dlugi weekend?a mnie tam wszystko jedno dokad, i kiedy:) byle by ekipa byla podobna i duzo, duzo, duzo.... wodki :banghead: o reszte rzeczy nie ma co sie martwic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam Wszystkich, ja dzis doprowadzałem maszyne do ładu po takim milażu potrzebowała gruntownego karszera. Ja swojego tez wczoraj doprowadzilem do stanu .... pokazowego :banghead: Najpierw ciepla woda z delikatna domieszka plynu do mycia, potem wycieranie do sucha i dalej ...... polerowanie do polysku :banghead: Zdjelem szybe i sakwy i teraz wyglada jak rasowy chopper :banghead: [...]o reszte rzeczy nie ma co sie martwic :banghead: Znaczy sie masz na mysli .............. telefon, zegarek i takie tam drobiazgi ??? :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Ja swojego tez wczoraj doprowadzilem do stanu .... pokazowego :banghead: no ja wczoraj zrobilem kapiel bike'a, i jescze zaliczylem krotki i b. szybki zlocik w Poole, ale z maszynami zupelnie innego pokroju :banghead: Znaczy sie masz na mysli .............. telefon, zegarek i takie tam drobiazgi ??? :banghead:Majkel - dobra rada - nie zabieraj ze soba na zloty niepotrzebnych rzeczy, ktorych pozniej i tak nie bedziesz uzywal :flesje: Edytowane 7 Maja 2008 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 zdjecia od Henka :biggrin: http://www.ringo.com/photos/album.html?albumId=43074177 pozdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marouda Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Najpierw ciepla woda z delikatna domieszka plynu do mycia, potem wycieranie do sucha i dalej ...... polerowanie do polysku :icon_mrgreen: Ech chlopcy, zebyscie wy jeszcze potrafili o swoje kobiety tak dbac jak o motocykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ech chlopcy, zebyscie wy jeszcze potrafili o swoje kobiety tak dbac jak o motocykle... najpierw to trzeba swoja kobiete miec :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ech chlopcy, zebyscie wy jeszcze potrafili o swoje kobiety tak dbac jak o motocykle...no coz - motocykl daje wiecej satysfakcji czasami:- gada tylko kiedy ja chce, - jezdze ile chce non stop- tanszy w utrzymaniu- zawsze mozna go sprzedac i wymienic na lepszy model- nie ma ZNP (zespol napiecia....)- znam jego historie i przebieg :wink:- motocykl starzeje sie wolniejmozna by tak w nieskonczonosc:) jedyna rzecz to szkoda ze nie robi masazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi