Pitek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Heja. Też bym chętnie z Wami polatał.Tylko który weekend? Może Bank Holiday sierpniowy?Pożegnanie wakacji..No i jeszcze kwestia gdzie się spotkać bo widzę że jesteśmy porozrzucani po wyspie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Heja. Też bym chętnie z Wami polatał.Tylko który weekend? Może Bank Holiday sierpniowy?Pożegnanie wakacji..No i jeszcze kwestia gdzie się spotkać bo widzę że jesteśmy porozrzucani po wyspie. Pozdro no w koncu zakladka UK na forum odzyla , super nastala super pogoda i moze w koncu by zrobil male spotkanko, za tydzien lub dwa wybieram sie do kolegi do HULL (kawal drogi ode mnie) podrodze mam zamiar odwiedzic Palooch'a w Milton keynes, wiec jak ktos mieszka po drodze lub chce sie przejechac to dawac znac, poza tym zorganizujmy male spotkanko w sob lub niedz :icon_question: :wink: dziekowac dziekowac.w obu wyszukiwarkach wyszlo kolo 900Ł na rok. :) sprawdz www.confused.com - przeszuka wszystkie ubezpieczalnie, lub www.directchoice.co.uk napewno znajdziesz lepszy deal pozdrops. wlasnie dostalem pierwsza znizke i wyszlo mi 76F na rok!!!!! Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Budzik daj znać jak będziesz miał konkretny termin bo ja mieszkam koło Grimsby, czyli prawie po Twijej drodze a do Hull lub Lincoln i tak latam często odwiedzić Hein Gericke itpW Bournemouth kupiłem swoje pierwsze moto w GB więc traske do Grimsby znam :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Budzik daj znać jak będziesz miał konkretny termin bo ja mieszkam koło Grimsby, czyli prawie po Twijej drodze a do Hull lub Lincoln i tak latam często odwiedzić Hein Gericke itpW Bournemouth kupiłem swoje pierwsze moto w GB więc traske do Grimsby znam :-) pozdrook , plan mam zeby jechac w weekend 10-12 Sierpnia, ale szczegoly jak zwykle wynikna przed samym wyjazdem (pogoda), dam znac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) no w koncu zakladka UK na forum odzyla , super nastala super pogoda i moze w koncu by zrobil male spotkanko, za tydzien lub dwa wybieram sie do kolegi do HULL (kawal drogi ode mnie) podrodze mam zamiar odwiedzic Palooch'a w Milton keynes, wiec jak ktos mieszka po drodze lub chce sie przejechac to dawac znac, poza tym zorganizujmy male spotkanko w sob lub niedz :crossy: :flesje: Siema Budzik :bigrazz: :notworthy: :crossy: Fajnie ze towarzystwo sie aktywuje.Ja tez pomyslalem coby tak jakos Paloocha odwiedzic i pocieszyc w nieszczesciu.Co do terminu to jeszcze nic nie wiadmo. A moze wpadniecie do mnie ???Za jakis czas zona jedzie do Polski, dzieciaki juz tam sa, wiec .............. chata wolna i mozna :crossy: a potem :crossy: Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A moze wpadniecie do mnie ???Za jakis czas zona jedzie do Polski, dzieciaki juz tam sa, wiec .............. chata wolna i mozna :icon_exclaim: a potem :)ognisko zrob :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wlasnie mam polozona nowke sztuke trawe w orgrodzie, wiec ............. ewentualnie grilla. :icon_exclaim: A wpadniesz z modelka ??? :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wlasnie mam polozona nowke sztuke trawe w orgrodzie, wiec ............. ewentualnie grilla. :icon_eek: A wpadniesz z modelka ??? :) Chetnie kiedys sie przejade do UK. Ale jeszcze nei teraz. Przynajniej nie na motongach.Jak wiesz Mariolka chce miec wlasny a nie jezdzic ze mna jako plecak.A tak btw.... masz gorki i krzaczki w ogrodku? Zeby nam Mariolka nie zniknelajak ostatnio :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Na szczescie szybko ja odnalezlismy bo jako gwiazdka ogniskowa byla dobrze ............. sledzona :icon_eek: Nie, zadnych krzaczkow i tym podobnych pierdół. Sama swiezutka, pachnaca, mienciutka trawka :) Kladziesz kocyk i ................. :buttrock: Chyba zaraz zaloze nowy temat: "ognisko u majkela cz. 1 " :icon_exclaim: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie, zadnych krzaczkow i tym podobnych pierdół. Sama swiezutka, pachnaca, mienciutka trawka :icon_mrgreen: Kladziesz kocyk i ................. :) Chyba zaraz zaloze nowy temat: "ognisko u majkela cz. 1 " :icon_eek: juz my Ci TA TRAWKE chetnie urzadzimy, hehe:) jekby jeszcze na nia motongami wjechac :) a tak powaznie , wyjazd do Hull, poprzez Milton Keynes, troche mi sie skomplikowal , bowiem: dziele wynajmowany dom z pewna angielka (nie mylic ze dziele pokoj - mamy tylko wspolny garaz) fajna babka po 40ce, ktora miesiac temu zdala prawko na moto i ........ktora 2 tyg temu kupila nowke HONDA NTV700 Deaville!!!!! sztuka nowka!!!!! no i teraz, co weekend wierci mi dziure w brzuchu zeby z nia jezdzic, bo ona sie boi sama , wiec wzialem ja na autostrade i zrobila to ze mna pierwszy raz :) (bez skojarzen) tzn pierwszy raz kierowala moto po autostradzie hehehe, (o zgrozo 50 mil/h!!!!! myslalem ze sie zanudze)no i kiedy jej powiedzialem ze wybieram sie do HULL, ona wyskoczyla ze wpoblizu ma mamusie (w Grimsby)i ze ona chetnie , ze do mamusi i wogole , powiedzialem ze sie zastanowie no bo pomyslalem: 5o mil na godzine(podobno nie ze strachu tylko moto na dotarciu) a jest prawie 300 do zrobienia one way. boje sie ze sobie moto zamule :lalag: ,wsponialem ze chcialbym wyjechac popoludniu w pt, a ona mi oznajmila ze juz ma urlop, i tak sobie mysle zeby ja wczesniej pogonic z rana, ja wyjade po pracy, odwiedze Paloocha i tak ja dopadne w polowie drogi heheeh:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hehe zapowiada się super, mamusia w Grimsby czyli u mnie :-) więc nie widzę tu żadnych komplikacji. A co do prędkości to przynajmniej pobijesz rekord niskiego spalania ;) Do zobaczenia w okolicach Grimsby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) juz my Ci TA TRAWKE chetnie urzadzimy, hehe:) jekby jeszcze na nia motongami wjechac :) wsponialem ze chcialbym wyjechac popoludniu w pt, a ona mi oznajmila ze juz ma urlop, i tak sobie mysle zeby ja wczesniej pogonic z rana, ja wyjade po pracy, odwiedze Paloocha i tak ja dopadne w polowie drogi heheeh:)))) Ja Ci dam sprzetami trawke mi zajezdzic !!!! :D Fajna ta Angielka ??? :banghead: Jak fajna to moge smignac do Ciebie, zostawic Draga i pojechac z nia :banghead: Poza tym, na Twoim miejscu nie puszczalbym jej samej na autostrade a potem ja gonil bo jeszcze sie kobitka zabije an tej Hondzi !!!Po drugie, jak kupujesz nowke motonga to musisz go docierac i smigac tylko 50 ???Rozumiem nie palowac na maksa ale tak przynajmniej manetke do polowy odkrecac mozna, byleby delikatnie :) :) Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Budzik masz niezla zagadke, sam nie wiem co bym zrobil na twoim miejscu z ta angielska gwiazda. W kazdym razie zapraszam ciebie i wszystkich pozostalych na smarowanie lancuchow i filizanke kawy w wyczerpujacej tylumilowej podrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Michaś, skoro Jola wybywa do Polski, to może Ty w jej ślady? Wtedy zrobisz ognisko " u Majkela" w Polsce? A i Piotruś nie matrwił by się o znikanie Mariolki :biggrin: Pzdr, Aga PS. Koniecznie odbierz PW na Drag- Starze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Nie, ja zostaje bo przez te wyjazdy juz ledwo ciagniemy.Tak to jest jak ktos sie decyduje w ostatniej chwili na wyjazd i trzeba kupic bilety :icon_biggrin: Przeciez przez te TANIE linie mozna majatek stracic !!!! :icon_mrgreen: ps. U mnie Mariolka tez nie zniknie, chyba ze .................. na pieterku :) :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi