budzik Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dobra chlopaki, dosyc smetnych gadek, przejdzmy do konkretow. Fajnie ze sie znajduje coraz wiecej chetnych na wysepke w weekend (26-27maj). Wiem ze Budzik jedzie, chyba Ferox tez. Ja jade na pewno, tak wiec Majkel - szykuj sie!!! Moglibysmy sie umowic na promie w sobote kolo poludnia bo z Milton Keynes musze z 2 godziny jechac. W niedziele musze wracac zeby odebrac zone z lotniska wiec nocleg sobota - niedzila mile widziany i zakrapiany. Musze tylko do lidla skoczyc po namiot za 9.99 bo budzik mowil ze wlasnie maja. Zapowiada sie ciekawe spotkanko, szykowac aparaty i kamery zeby bylo co wrzucac w obieg! Tak jest - sobota - kierunek Isle of Wight!!!!!! :buttrock: :biggrin: a w niedziele - chetnie bym odwiedzil Ace cafe - i popatrzyl na stunning, wiec wszystko do ugadania!!!!Majkel - moze znasz jakies mile pole namiotowe w Twoich okolicach? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jak bedzie Was dwóch-trzech to pole namiotowe jest w moim domu :buttrock: Jak wiecej, to jest tego kilka na wyspie, ale po co kombinowac.Od biedy mozna namiot na trawie przed domem postawic :biggrin: Chyba ze chcecie porzyjechac na 3 dni festiwalu, to wtedy w cenie biletu jest tez pole namiotowe.I pamietajcie ze Stonesi graja w NIEDZIELE wieczorempalooch - zona rzecz swieta i Tobie odpuszcamy, :biggrin: ale reszta ??? Jakby co to macie do mnie telefon :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meduzzzz Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja odpadam... W weekendy pracuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 [...] na wysepke w weekend (26-27maj). PANOWIE !!!!! NIE TEN WEEKEND !!!! 8-10 czerwcaMNIE NIE MA BO JEDZIEMY ZA GRANICE ( MAINLAND :buttrock: ) Dzieciaki maja przerwe w szkole i mamy 11 dni wolnego :biggrin: Kierunek: Oxford, Nothingam, Liverpool, Manchester i jeszcze wyzej do Kumbrii :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Na początku czerwca a dokładnie 3 organizowany jest Megaride, to impreza jednodniowa. Rok temu było około 7 tys :buttrock: motocykli. Na początku jest zbiórka motocykli w Lee Mill a potem parada do Plymouth. Więcej info: http://www.plymouthmegaride.com/ Edytowane 23 Maja 2007 przez Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Majkel z toba czy bez ciebie wyspe musimy zdobyc w ten weekend bo pozniej zona z dzieckiem wraca i dupa blada. Roll-stoni brzmia smacznie ale chyba nie zostane. Ace cafe na popoludnie w niedziele moze byc jak najbardziej. Maja tam dobra kawe, chyba dlatego ze dodaja troche spalonej gumy :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No to przyjemnego zwiedzania wyspy :buttrock: Ja juz o 7 rano w sobote na promie bede :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 kurde mam problem nie wiem jak sie ziny spytac o wyjazd zeby odrazu chalasu nie bylo bo jak sie zacznie to sie bedzie ciaglo z tydzien a moze odpuszcze mam dosc chalasow albo wyjde po mleko i wroce za 2 dni a potem to juz jakos przezyje te chalasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 jedz z zona :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 jedz z zona :icon_mrgreen: ja bym ja zabral ale nie mam z kim syna zostawic a on ma tylko 4 lata No to przyjemnego zwiedzania wyspy :banghead: Ja juz o 7 rano w sobote na promie bede :banghead: omi jak pojada to napisz im co tam ciekawego mozna zobaczy zeby sie nie blakali bez celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Na IOW jest duzo rzeczy do zobaczenia, poczawszy od zabytków po ......... piekne okolicznosci przyrody. Zalezy na jak dlugo przyjada .... 1. Na pewno Osbourne House, nie mylic z domem Ozziego Osborna z Black Sabbath :biggrin: Ja tak na poczatku myslalem i sie letko zdziwilem ze to nie jego dom :bigrazz: 2. Zamek w Carisbrooke ( My tam mieszkamy ), 3. Needles Old Battery ( sam koniuszek wyspy, gdzie odbywaja sie regaty jachtów ), 4. Godshill ( piekne, malutkie, stare miasteczko z domami krytymi strzecha ), 5. stara, biala latarnie morska ...... I generalnie jezdzic po calej wyspie zatrzymujac sie gdzie popadnie :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Na IOW jest duzo rzeczy do zobaczenia, poczawszy od zabytków po ......... piekne okolicznosci przyrody. Zalezy na jak dlugo przyjada .... 1. Na pewno Osbourne House, nie mylic z domem Ozziego Osborna z Black Sabbath :D Ja tak na poczatku myslalem i sie letko zdziwilem ze to nie jego dom :crossy: 2. Zamek w Carisbrooke ( My tam mieszkamy ), 3. Needles Old Battery ( sam koniuszek wyspy, gdzie odbywaja sie regaty jachtów ), 4. Godshill ( piekne, malutkie, stare miasteczko z domami krytymi strzecha ), 5. stara, biala latarnie morska ...... I generalnie jezdzic po calej wyspie zatrzymujac sie gdzie popadnie :biggrin: Dzieki majkel ze nam podsunales te propozycje. Nie ma jak miejscowy, zawsze wie gdzie warto jechac. Szkoda tylko ze ciebie nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Dusza i gardlem bede z Wami :flesje: :icon_mrgreen: Niech Moc ma Was w opiece. :icon_razz: I uwazajcie na NAPRADWE waskie uliczki :) Edytowane 24 Maja 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ja nie jade definytywnie zonie sie to nie podoba tak mi oswiadczyla :biggrin: java script:emoticon(':flesje:', 'smid_1'):banghead :Ps. powodzenia i mile spedzonego czasu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czolem ponownie. Ustalilismy z budzikiem ze wyjazd na wyspe skracamy do jednego dnia czyli sobota wyjazd i powrot ze wzgledu na podejzana pogote namiotowa. Spotykamy sie o 11 rano jutro (26 maja) na wjezdzie na prom w Lymington. Mam przeczucie ze skoro tylko 1 dzien i tyle wrazen pojawi sie wiecej chetnych. Licze na Feroxa, Kudi i Majkel niestety nie dadza rady tym razem. Pogoda ma byc sloneczna tak wiec OTWIERAC PRZEPUSTNICE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi