budzik Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Budzik wspomnial cos o Stonehange, ale to jest odlozone na MARZEC !!! hmm.. jesli chodzi o Stonehenge - to jestem stanowczo za tym aby to traktowac jako miejsce przelowe lub miejsce spotkania i nie warto brac tego jako cel podrozy, dlatego ze:1. parking jest platny i czesto caly zajety2. od Salisbury to tylko kilka mil3. wstep za siatke do kamieni jest stosunkowo drogi, a zza siatki widac to samo4. na kamienie nie da sie patrzec dluzej niz 15 minut bo i po co?5. jest jakas mala buda z piciem i jedzeniem ale bez miejsc siedzacych6. i nie ma nic specjalnego wiecejto tyle marudzenia. Warto zobaczyc Kamienie, ale miejsceto jest troche przereklamowane No ale dostosuje sie do wiekszosci, :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 no to czekam na glos kolegow z polnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 budzik - az taka kicha ??? :) Kurde, znaczy sie ............ przereklamowane ??? :banghead: No to rzeczywiscie, tylko krótki popas, kilka zdjec i dalej jazda !!!!!!!!!! ;) :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 budzik - az taka kicha ??? :banghead: Kurde, znaczy sie ............ przereklamowane ??? :banghead: No to rzeczywiscie, tylko krótki popas, kilka zdjec i dalej jazda !!!!!!!!!! :lalag: :crossy: takie jest moje zdanie, kamienie nie sa wcale takie duze, Napewno warto zobaczyc, ale nie warto spedzac tam duzo czasu, co innego w National motor museum :smile: link : z lotu ptaka :http://www.english-heritage.org.uk/stonehe...henge/vid2.html A czy wiecie ze dzis w nocy ma byc snieg? duuuzy snieg kilka cm? pewnei jutro bede mial wolne :hahana motor za zimno , a stary diesel mi nie odpali :icon_biggrin: smutna wiadomosc , to taka ze w sob max tylko +9 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Szkoda ze nie mozna tam do srodka motorami wjechac bo wtedy byloby zajebongo :clap: :icon_mrgreen: No fakt, kamyczki przy trasie, zatrzymac sie , kilka fotek i dalej.A National Motor Museum moze byc jeszcze zamkniete bo to nie sezon. ( podobno motocykli tam cale stosy ;) )Co do pogody ............ ja dzisiaj tez puszka smigalem i troszke chodzilem po miescie na nogach.Po poludniu bylo calkiem, calkiem.Oby do soboty. :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 No i spalanie :banghead: kurde !!! palil mi jak smok !!!Wracajac musialem zatankowac przy 113 milach, czyli spalil mi 13 litrów na te 113 milNo, ale jak juz pisalem predkosci byly niezle ( 70-85 mil/h :notworthy: ) a wracajac z budzikiem caly czas bylo 80 mil/h :buttrock: Stary! Toż to prawie 3 królewskie galony...na 180 kaemów przy max 135km/h...Może Ty jeździsz Dragiem 6500 tylko jeszcze o tym nie wiesz :biggrin: :icon_razz: hehe...tak serio to chybanie jest źle, mój brytol pali w granicach 6,5-7,5 l/100km przy prędkościach rzędu 140-180 km/h...ale podczas podróży do Was z pewnością prędkość zostanie zredukowana do wartości "deptakowych" :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ...ale podczas podróży do Was z pewnością prędkość zostanie zredukowana do wartości "deptakowych" :icon_mrgreen: :biggrin: Chyba trujesz :bigrazz: bedziecie jechali 140/180 przez Niemcy i 120/140 resszte. Wspomnisz moje slowa......no chyba, ze bedzie lalo :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ...ale podczas podróży do Was z pewnością prędkość zostanie zredukowana do wartości "deptakowych" :icon_mrgreen: :biggrin: Chyba trujesz :bigrazz: bedziecie jechali 140/180 przez Niemcy i 120/140 resszte. Wspomnisz moje slowa......no chyba, ze bedzie lalo :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Halo halo Sorki za opoznienia w odpowiedziach ale jak odpalam kompa to wy juz pewnie spicie. Ferox, polnoc wyraza zgode na wspolne smiganie jak najbardziej, tylko ze obecnie mala grypa wlasnie sie przyplatala i sprawe komplikuje.Nie myslalem ze te kamyki to taka lipa. Rzeczywiscie trzeba to bedzie potraktowac jako przelot.Dzisiaj zapowiadaja duzo sniegu, zobaczymy czy to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 no to trzeba znalesc jakis punkt na trasia na kamyczki i juz bedzie ok tak wiec panowie sanki w rece silniki na plecy i ruszamy pozdro.Moze ma ktos skuter sniezny pozyczyc he he narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Chyba trujesz :P bedziecie jechali 140/180 przez Niemcy i 120/140 resszte. Wspomnisz moje slowa......no chyba, ze bedzie lalo :biggrin: :) cholera...ledwie mnie poznał i już mi nie wierzy, że mogę jechac spokojnie...niedobrze :rolleyes: i ja muszę z tym żyć :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Hejka tu VIT z Londynu. Czytam ale jakos nie doczytalem gdzie spotkanie w ten weekend, moze w nastepne tygodnie uda sie spotkac ale moja przelotowa to 80 gora bo to sluzbowy CBF 500. NIestety dostep do netu poki co mam ograniczony Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czesc kolego :buttrock: :crossy: Sluzbowe moto ??? :eek: To chyba fajowa prace masz :clap: I w ten weekend to kicha bo zimno, deszcz i snieg :banghead: wiec robimy cos w nastepnym tygodniu, ale szczegóły to juz w innym temacie.Stwierdzilem ze Ciarah przeniósl swoj pierwszy do POPRAWNEGO dzialu, wiec tam bedziemy pisac a ten zamykamy :notworthy: Bo bez sensu przy kazdym spotkaniu zakladac nowy temat. :buttrock: Tu jest link: http://forum.motocyklistow.pl/United-Kingd...wie-t66494.html Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi