Skocz do zawartości

Drugie Ogolnoangielskie Spotkanie Forumowiczów, czyli ....

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Budzik wspomnial cos o Stonehange, ale to jest odlozone na MARZEC !!!

hmm.. jesli chodzi o Stonehenge - to jestem stanowczo za tym aby to traktowac jako miejsce przelowe lub miejsce spotkania i nie warto brac tego jako cel podrozy, dlatego ze:

1. parking jest platny i czesto caly zajety

2. od Salisbury to tylko kilka mil

3. wstep za siatke do kamieni jest stosunkowo drogi, a zza siatki widac to samo

4. na kamienie nie da sie patrzec dluzej niz 15 minut bo i po co?

5. jest jakas mala buda z piciem i jedzeniem ale bez miejsc siedzacych

6. i nie ma nic specjalnego wiecej

to tyle marudzenia. Warto zobaczyc Kamienie, ale miejsceto jest troche przereklamowane

No ale dostosuje sie do wiekszosci, :buttrock:

budzik - az taka kicha ??? :banghead:

Kurde, znaczy sie ............ przereklamowane ??? :banghead:

No to rzeczywiscie, tylko krótki popas, kilka zdjec i dalej jazda !!!!!!!!!! :lalag: :crossy:

takie jest moje zdanie, kamienie nie sa wcale takie duze, Napewno warto zobaczyc, ale nie warto spedzac tam duzo czasu, co innego w National motor museum :smile:

link : z lotu ptaka :

http://www.english-heritage.org.uk/stonehe...henge/vid2.html

A czy wiecie ze dzis w nocy ma byc snieg? duuuzy snieg kilka cm?

pewnei jutro bede mial wolne :haha

na motor za zimno , a stary diesel mi nie odpali :icon_biggrin:

smutna wiadomosc , to taka ze w sob max tylko +9 :icon_eek:

Szkoda ze nie mozna tam do srodka motorami wjechac bo wtedy byloby zajebongo :clap: :icon_mrgreen:

No fakt, kamyczki przy trasie, zatrzymac sie , kilka fotek i dalej.

A National Motor Museum moze byc jeszcze zamkniete bo to nie sezon. ( podobno motocykli tam cale stosy ;) )

Co do pogody ............ ja dzisiaj tez puszka smigalem i troszke chodzilem po miescie na nogach.

Po poludniu bylo calkiem, calkiem.

Oby do soboty. :biggrin:

ISRA: 27062
SREU: 614

No i spalanie :banghead: kurde !!! palil mi jak smok !!!

Wracajac musialem zatankowac przy 113 milach, czyli spalil mi 13 litrów na te 113 mil

No, ale jak juz pisalem predkosci byly niezle ( 70-85 mil/h :notworthy: ) a wracajac z budzikiem caly czas bylo 80 mil/h :buttrock:

Stary! Toż to prawie 3 królewskie galony...na 180 kaemów przy max 135km/h...Może Ty jeździsz Dragiem 6500 tylko jeszcze o tym nie wiesz :biggrin: :icon_razz:

hehe...tak serio to chybanie jest źle, mój brytol pali w granicach 6,5-7,5 l/100km przy prędkościach rzędu 140-180 km/h...ale podczas podróży do Was z pewnością prędkość zostanie zredukowana do wartości "deptakowych" :bigrazz: :crossy:

...ale podczas podróży do Was z pewnością prędkość zostanie zredukowana do wartości "deptakowych" :icon_mrgreen: :biggrin:

Chyba trujesz :bigrazz: bedziecie jechali 140/180 przez Niemcy i 120/140 resszte. Wspomnisz moje slowa......

no chyba, ze bedzie lalo :biggrin: :crossy:

...ale podczas podróży do Was z pewnością prędkość zostanie zredukowana do wartości "deptakowych" :icon_mrgreen: :biggrin:

Chyba trujesz :bigrazz: bedziecie jechali 140/180 przez Niemcy i 120/140 resszte. Wspomnisz moje slowa......

no chyba, ze bedzie lalo :biggrin: :crossy:

Halo halo

Sorki za opoznienia w odpowiedziach ale jak odpalam kompa to wy juz pewnie spicie. Ferox, polnoc wyraza zgode na wspolne smiganie jak najbardziej, tylko ze obecnie mala grypa wlasnie sie przyplatala i sprawe komplikuje.

Nie myslalem ze te kamyki to taka lipa. Rzeczywiscie trzeba to bedzie potraktowac jako przelot.

Dzisiaj zapowiadaja duzo sniegu, zobaczymy czy to prawda.

Chyba trujesz :P bedziecie jechali 140/180 przez Niemcy i 120/140 resszte. Wspomnisz moje slowa......

no chyba, ze bedzie lalo :biggrin: :)

cholera...ledwie mnie poznał i już mi nie wierzy, że mogę jechac spokojnie...niedobrze :rolleyes: i ja muszę z tym żyć :biggrin: :banghead:

Hejka tu VIT z Londynu. Czytam ale jakos nie doczytalem gdzie spotkanie w ten weekend, moze w nastepne tygodnie uda sie spotkac ale moja przelotowa to 80 gora bo to sluzbowy CBF 500. NIestety dostep do netu poki co mam ograniczony Pozdrowka

Czesc kolego :buttrock: :crossy:

Sluzbowe moto ??? :eek:

To chyba fajowa prace masz :clap:

I w ten weekend to kicha bo zimno, deszcz i snieg :banghead: wiec robimy cos w nastepnym tygodniu, ale szczegóły to juz w innym temacie.

Stwierdzilem ze Ciarah przeniósl swoj pierwszy do POPRAWNEGO dzialu, wiec tam bedziemy pisac a ten zamykamy :notworthy:

Bo bez sensu przy kazdym spotkaniu zakladac nowy temat. :buttrock:

Tu jest link:

http://forum.motocyklistow.pl/United-Kingd...wie-t66494.html

ISRA: 27062
SREU: 614