MariuszJ Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 spokoja moge nawet gdzies niedaleko knajpy przenocowacspacerek po spotkaniu :flesje: mi sie na pewno przyda :icon_mrgreen: wiec jak komus bardzo zalezy to oddam swoje lozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Co do jaskini to możesz dopisać - krasnal x 2W Kletnie będę już 3 raz to w końcu zobaczę to dziurę w ziemi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam wszystkich i Ciebie Marcysiek Przyjmiecie jeszcze jednego chętnego? :) Trochę się wahałem bo droga do Kletna daleka alepo postach widzę, że nie byłbym sam i jest silna grupa z północy. Zacznę drogę spod WarszawyJechałbym w piątek i wracał w niedzielę, czyli 2 noclegi dla 1 osoby, może być w Śnieżniku.Bardzo chętnie zwiedzę Jaskinię Niedźwiedzią i co tam jeszcze ciekawego jest :) ale się kurka cieszę, ze jest taka imprezaPozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ViragoYamaspoko w lodzi do nas dolaczysz i dalej mykniemy razem :biggrin: tak sie caly czas zastanawiam nad ta jaskinia ;) moze porobie pare fote i dzieci beda sie cieszyc dam jeszcze znac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 tak sie caly czas zastanawiam nad ta jaskinia :cool: moze porobie pare fote i dzieci beda sie cieszyc jeśli ci chodzi o robienie fotek w jaskini to odpada bo jest zakaz :evil: , podobno lampa błyskowa szkodzi tym naciekom, można cichcem próbować bez :icon_mrgreen: :( , ale to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 jeśli ci chodzi o robienie fotek w jaskini to odpada bo jest zakaz :cool: , podobno lampa błyskowa szkodzi tym naciekom, można cichcem próbować bez :icon_mrgreen: :( , ale to nie to samo. o kurczeno to odpada :evil: wiec z jaskini zrezygnujedzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ViragoYamaspoko w lodzi do nas dolaczysz i dalej mykniemy razem :flesje: tak sie caly czas zastanawiam nad ta jaskinia :cool: moze porobie pare fote i dzieci beda sie cieszyc dam jeszcze znac :icon_idea: Dzięki, w grupie zawsze raźniej no i efekt lepszy :wink: A jeśli chodzi o fotki w jaskini to z pewnością jest tam jakieś światło, po ciemku nas nie puszczą :icon_twisted: Przy odpowiednim ustawieniu aparatu zdjęcia wyjdą. Ja tam sobie wejdę i może jeszcze kopalnię uranu zaliczę, jak bedzieczas na to oczywiściwe a z tym może być różnie, hehe Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Dzięki, w grupie zawsze raźniej no i efekt lepszy :) A jeśli chodzi o fotki w jaskini to z pewnością jest tam jakieś światło, po ciemku nas nie puszczą :) Przy odpowiednim ustawieniu aparatu zdjęcia wyjdą. Ja tam sobie wejdę i może jeszcze kopalnię uranu zaliczę, jak bedzieczas na to oczywiściwe a z tym może być różnie, hehe Pozdrawiam,Ostro pilnują żeby nie robić zdjęc,ale mozna kupić za niewielkie pieniądze piekne foty na miesjcu....Zarabiaja na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 - Cezesek x2- Ekscesx2- dwaPe - ?- Cyklotron - x4 - Unix - x1- mmm757 - x1- Krasnal - x2- Tadek - x1 (tylko 21/22.04.07)- dangel - x2- bartic - x1 (lub x2)- oktopus - x1- Kaka - x1- qdlaty2004 - x1- Maciok - ?- mierzynskim - x1- TOMASZ MILEWSKI - x2- Pierwoszów - x2- marcysiek - x2- andirut - x1- witas39 - x2- mamor - x1 (lub x2)- hamir56 - x1- Deathraw - X2 (?)- ViragoYama - x1Mamy kolejnego miłośnika...W bezpośrednim sąsiedztwie Biker's Choice mamy do dyspozycji jedynie 12 miejsc noclegowych, sa to 3 pokoje czterosoboowe z łazienkami, więc jeżeli ktoś liczy tu na odrobinę odosobnienia z partnerką, to odpada. Odnośnie rozlokowania (wstępnego) uczestników to wg kolejnkości zgłoszeń wygladało by to następująco: Knajpa: 1 pokój - ja + Pierwoszów + 2 niewiasty, 2 pokój - Krasnal + Eksces + 2 niewiasty, 3 pokój - Cyklotron x4. Pozostałym proponuję zamieszkać w Sądejówce, jest to miejsce noclegowe o specyficznej kameralnej atmosferze oraz charakterze schroniskowym (niedaleko od Bikers). Bliżej już opisywałem:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=855891.Natomisat jeżeli ktoś chce nocleg o nieco wyzszym standardzie i pokój samodzielnie, to zostaje mu Snieżnik, patrz powyższy opis. Wiem , że Tomasz Milewski i Dangel chcieli takie warunki. Proszę o ewentualne korekty. Są to moje propozycje i możemy je w każdej chwili zmienić na Wasze życzenie.I najistotniejsza dziś sprawa, w ciągu tygodnia muszę podać Łysemu z Kletna ilość chętnych do zwiedzania jaskini. Proszę więc o pilne określenie się w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jeśli ci chodzi o robienie fotek w jaskini to odpada bo jest zakaz :) , podobno lampa błyskowa szkodzi tym naciekom, można cichcem próbować bez :) ;) , ale to nie to samo. hehehe... lampa moze szkodzic obrazom w muzeum ale nie naciekom w jaskiniach...w jaskiniach moze szkodzic CO2, ktore wydzielamy przy oddychaniu... W wiekszosci krajow nie mozna robic fotek w jaskiniach ale wynika to z innego faktu.W takich miejscach sa zazwyczaj sklepiki z pamiatkami... m.in pocztowkami i zestawami slajdow.Jak bedziemy robic fotki to kto kupi pamiatki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 WŁAŚNIE TAKA JEST PRAWDA TRZEBA IM ZOSTAWIĆ TROCHE KASKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ........Natomisat jeżeli ktoś chce nocleg o nieco wyzszym standardzie i pokój samodzielnie, to zostaje mu Snieżnik, patrz powyższy opis. Wiem , że Tomasz Milewski i Dangel chcieli takie warunki. Proszę o ewentualne korekty. Są to moje propozycje i możemy je w każdej chwili zmienić na Wasze życzenie.I najistotniejsza dziś sprawa, w ciągu tygodnia muszę podać Łysemu z Kletna ilość chętnych do zwiedzania jaskini. Proszę więc o pilne określenie się w tym temacie... No więc precyzuję, że dla mnie jedynka i dwa noclegi w Śnieżniku. Pomimo wszelkich "dowodów" gościnności Łysego uważam że tam dojdę o własnych siłach. Jestem również zdecydowany na zwiedzanie jaskini.Marcysiek, a wiesz może jak wygląda sprawa zwiedzania kopalni? Czy też trzeba zgłaszać to wcześniej czy można tam wejść z marszu? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 wstępnie proszę o jedynkę w Śnieżniku na dwie noce(kurde zdechł mi akumulator - wiedziałem że to kiedyś nadejdzie, ale dlaczego teraz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 wstępnie proszę o jedynkę w Śnieżniku na dwie noce(kurde zdechł mi akumulator - wiedziałem że to kiedyś nadejdzie, ale dlaczego teraz?) po to abys nie mial problemow z nim jadac do Kletna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No to wstępnie rezerwuje 2 miejsca dla mnie i WymaŻonej w Sądejówce.Będę jeszcze potwierdzał przelewem jak juz będzie mozliwość.Jaskinię także proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi