marcysiek Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja mam mala uwage, wiem ze brac motocyklowa jest jak dawny rycerz w szeregach wojsk w bitwie pod Grunwaldem. Jednak mysle ze przedplata z gory bedzie jak najbardziej "fer" co o tym sadzicie?pozdro K#Już o tym pisałem, w marcu podam konto i bedzie mozna wplacac.Nie moge w ostatniej chwili zrobic w jajo gospodarza Biker's Choice i zrezygnowac ze spotkania.Wplata bedzie jakims zabezpieczeniem.Czasu jest dosc,aby kazdy mogl sie zadeklarowac i przemyslec czy przyjedzie, pomijajac oczywiscie wypadki losowe,tu trzeba byc elastycznym...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 proszę o zarezerwowanie miejsca x 1(moja lepsza połowa zrezygnowała) aczkolwiek wątpię żebym dojechał na 18.00(mam ponad 400 kilometrów i cały czas pod górę:cool: ) pozdrawiam KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 proszę o zarezerwowanie miejsca x 1(moja lepsza połowa zrezygnowała) aczkolwiek wątpię żebym dojechał na 18.00(mam ponad 400 kilometrów i cały czas pod górę:notworthy: ) pozdrawiam KaKaKaka o której bys nie przyjechał to bedziesz godnie powitany, na posilek tez sie zalapiesz, a dalej to juz poplynie.... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja raczej tez sam dojade bez drugiej polowywiec nadal X1 aktualne kakamusimy sie przed wyjazdem umowicmoze spotkamy sie w okolicach lodzii dalej pojedziemy razemo ile dobrze pamietam to jest ktos jeszcze ze zgierza i nie przejmuj sie ja mam ponad 500km i nie wiem o ktorej tam zladuje :icon_rolleyes: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 nono Panowie ja ze Zgierza będę pomykać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Witam, mysle ze i ja do Was dojade prosze o rezerwacje jednego miejsca x 1 Edytowane 12 Lutego 2007 przez andirut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 qdlaty2004to z toba na pewno sie spotkami daje pojedziemy razem bo przez lodz na pewno pojade wiec przed wyjazdem poprosze cie o namiary :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Mnie piszcie razy 2. Marcysiek pamietaj o starym gwardziście 2 miejsca najlepiej w jednej komnacie z Krasnalem i Bartic.....iem..o ile Krasnalowa nie wniwesie sprzeciwu.Marian będę z toba w kontakcie.Ooooonieeeeeeee tylko nie pierwoszow :cool: Ja poproszę o jakieś skromne lokum na dwie osoby, o ile są jeszcze miejsca to preferowałbym to w którymś pokoju nad knajpą :( Starczy mi jeden materac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 no w sumie ja tez nie dodalem ze ten pokoj 2osobowy w knajpie dla mnie to tez moze byc z jednym lozkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Lista po drobnej korekcie.- Cezesek x2- Ekscesx2- dwaPe - ?- Cyklotron - x3 - Unix - x1- mmm757 - x1- Krasnal - x2- Tadek - x1 (tylko 21/22.04.07)- danqel - x2- bartic - x1 (lub x2)- jaroo62 - ?- oktopus - x1- Kaka - x1- qdlaty2004 - x1- Maciok - ?- mierzynskim - x1- TOMASZ MILEWSKI - x2- Pierwoszów - x2- marcysiek - x2- andirut - x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witas39 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam,my też się wybieramy x2 tylko ciekawe jak będzie z pogodą i urlopem damy znać POZDROWIONKA :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 korekta w mojej ksywie poproszę: :bigrazz: dangel przez "g" a nie "q" poprosiłbym pokoik dwuosobowy, z możliwością truchtania 10 min :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam,my też się wybieramy x2 tylko ciekawe jak będzie z pogodą i urlopem damy znać POZDROWIONKA :bigrazz: :icon_biggrin: :P jak juz sie zadeklarujesz to sie umowimy z dojazdempo drodze zabieram qdlaty2004 i potem zabierzemy ciebie potwierdzam rezerwacje jednego miejscanajlepiej nad knajpa jak bedzie taka mozliwoscjak nie to poprosze jak najblizej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) - Cezesek x2- Ekscesx2- dwaPe - ?- Cyklotron - x3 - Unix - x1- mmm757 - x1- Krasnal - x2- Tadek - x1 (tylko 21/22.04.07)- dangel - x2- bartic - x1 (lub x2)- oktopus - x1- Kaka - x1- qdlaty2004 - x1- Maciok - ?- mierzynskim - x1- TOMASZ MILEWSKI - x2- Pierwoszów - x2- marcysiek - x2- andirut - x1- witas39 - x2Dokonałem kolejnej korekty listy. Dochodzą mnie pytania odnośnie waruknów noclegowych, itp. Podam wyczerpującą odpowiedź w niedługim czasie, do spotkanie jeszcze daleko.A lista jest po to żeby móc sobie zaplanować wyjazd z pewnym wyprzedzeniem, załatwić wolne czy urlop... Edytowane 14 Lutego 2007 przez marcysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) marcysiekdaj potem znac czy potrzebna przedplata na kontoczy mozna zaplacic na miejscu jak przdplata to czekam na nr kontai dogadaj sie co wpisac w tytule przelewuzeby -jak juz zaplace- nikt mi nie mowil, ze mam jeszcze raz placic ja bede na pewno, a jak nie bedzie pogody to jak juz wspomnialemna 4 kolkach przyjade :icon_razz: pozdr Edytowane 13 Lutego 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi