marcysiek Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Nie mam potwierdzenia od wszystkich osób, które deklarowały noclegi. Są pewne rezerwy jeśli chodzi o Sądejówkę, lae dopiero w Kletnie będę mógł powiedzieć na 100 procent. Na chwilę obecną lista wygląda następująco:Sądejówka Priest 666 - 1mmm757 - 3 (od czwartku)jan kalin- 1dangel - 2Tadek - 1andirut - 2j63 - 1Kjujik - 1 - (od czwartku)TomaszMilewski - 1 (od czwartku)qdlaty2004 - 1Ksywka - 4Bobi - 1Błażej - 1 (szopen14)Marcin- 1tomekgryfice - 1Witek510 - 1Misiek - 1Unek, Aga - 2 (?)Jawa Perak- 4ROUTE 66 RIDER - 1 Śnieżnik ViragoYama - 1Kozak - 1Buber, Piaffe - 3Kaka - 1zi.gi(wariat) - 2 (r+z)PowelL, Lukkasia - 2BlackoGodiva - 2Arek1965- 2 - Arek jesli kanciapa u Wiedzmina (ciemna bez okna) będzie jeszcze wolna to masz nocleg przy knajpie...lombardo - 1mx-wulkan - 1cycuś - 2 Przy knajpie Bikers Choice Cyklotron - 1 - od czwartku + 2 dadatkowe = 3 (dało radę załatwić)Jedrula (BMW) - 1 - od czwartkuTomek (CBR) - 1 - od czwartku Maciek (disel) - 1 - od czwartkuCezesek - 2Kresnal, Irka - 2jedrek 342 - 2 Prosze nie zajmować kanciapy u Wiedźmina nad garażem, planuję tam umieścić Arka 1965 (x2 chyba się zmieści....hahaha)meldować się u Wiedżmina lub Wojtka (Łysego) Nocleg przy kominku Hamir 56 - 2Kosin - 2 (oj Kosin ta Kawa Cię będzie kosztować.....)Marek - 2Pierwoszow - 2marcysiek - 2 Potwierdziłem noclegi w Śnieznku, powoływac sie na mnie, to samo w Sądejówce i przy knajpie. Niektórzy jednak rezerwowali noclegi indywiduwalnie (w Śnieżniku) i jest małe zamieszanie, alae w Śnieżniku miejsca jeszcze są.....tylko raczej proszę przeze mnie, nie będzie zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Lombardo miejsca są.Śmiało wal będzie miło cię zobaczyć :buttrock: I wzajemnie :D Będę mógł oddać przybory kuchenne :wink: Powoli zbliża się termin wyjazdu.Czy ktoś wie kiedy i którędy będzie leciał przez Wrocław.Ja jak dobrze pójdzie to będę leciał do Kletna w piątek koło 12.00 może się ktoś przyłączyć.Od Szklar leci ze mną Arek1965 :flesje: Niestety mimo szczerych chęci nie mogę wyjechać wcześniej jak w piątek koło 15,16 lub w sobotę rano mx-wulkan Napisano Dzisiaj, 09:31 WitamJezeli są wolne miejsca jeszcze to może i ja sie podłacze.Motocykl nie ten ale jeśli można to ja bardzo chętniePoleci ktoś może przez Ostrów Wlkp w piątek?Pozdrawiam Jeżeli będziesz podobnie startował to możemy się spotkać gdzieś na trasie (np;Rawicz) :crossy: Edytowane 11 Września 2007 przez lombardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-wulkan Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Lombardo do Rawicza mam 78km troche daleko.Planuje trase Ostrow Wlkp-Syców-Bierutów-Jelcz Laskowice-Olawa-Strzelin-Ziebice-Paczków-Złoty Stok-Lądek Zdrój-Stronie Śląskie-KletnoWyjazd w piątek ok. godz.12,00Jade sam,jezeli jest ktos z tych miejscowosci lub okolic to chętnie sie podlaczePiszcie na PW,GG lub 510169407Ps.Orientuje sie moze ktos czy z Paczkowa idzie przyciac przez Czechy do Kletna . Edytowane 11 Września 2007 przez mx-wulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Brzeska grupa startuje o 14.00 jeśli prom będzie chodził to lecimy na skróty jeśli nie to na lubiąż środa itp ze względu na remonty wrocławiaDo zoo w kletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Ps.Orientuje sie moze ktos czy z Paczkowa idzie przyciac przez Czechy do Kletna . da sie -spoko :lalag: i masz dwie drogi :1 krotsza -w jaworniku na skrzyzowaniu w rynku skrecasz na trawna i caly czas prosto az do granicy :crossy: swietna drozka . sek w tym ze przejscie to jest przejsciem dla pieszych :bigrazz: ale kilka razy tamtedy przejezdzalem i nie spotkalem jak dotad nikogo. jest bramka i budka [ale zamknieta].nie jestes zstad wiec zawsze mozesz sie wykpic ze nie wiedziales ze nie wolno a jak juz byles to.... ;) zjezdzasz do samego ladka po fajnej drodze pelnej zakretasow. ta trasa ma ten + ze mijasz dzirawa jak sito droge zloty stok -ladek. 2 dluzsza ,ale za to leepsza jesli chodzi o ilosc zakretow i trase . tak samo jedziesz do jawornika tyle ze skrecasz kawalek dalej jadac glowna do jesenika . przed jesenikiem a dokladnie w miejscowosci lipowe laznie na skrzyzowaniu skrecasz w prawo i kierujesz sie na hanuszkowice , przez ramzowa polane . jedziesz caly czas prosto az do hanuszkowic a tam skrecasz w prawo na kraliky i po jakims czasie bedzie droga w prawo do starego mesta. skrecasz tam i dokladnie prosto lecisz do tego mesta :crossy: stamtad juz bedzie droga noweczka az do granicy [statni hranice ] .piekna kreta i gladka jak stol . z granicy zjedziesz juz po naszej stronie [droga do dupy] do nowej morawy >boleslawowa i zaraz beda znaki w lewo na jaskinie niedzwiedzia .skrecisz wlasnie za tymi znakami i po ok 7km dojedziesz do samej knajpy wojtka. i tedy i tedy jest super .jezdze tam czesto i nie omieszkamn was odwiedzic :buttrock: Edytowane 11 Września 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 WitamJezeli są wolne miejsca jeszcze to może i ja sie podłacze.Motocykl nie ten ale jeśli można to ja bardzo chętniePoleci ktoś może przez Ostrów Wlkp w piątek?Pozdrawiam 600 81 67 72tu masz tel do kolesiaw ostr, wlkp. powinien byc kolo godz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Panowie i Panie! Sprzęgło wymienione, motocykl wrócił do dawnej mocy i jutro o 8.00 wyjazd. Do zobaczenia :) Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Viragowcy, choc chyba trafniej bedzie nazywac Kletniacy, gdzieś tam miedzy postami wyczytałem, że niektórzy maja wole objazdu w sobote nieco dłuższej traski mi. do Czech. Uzgodniłem z Wiedzinem, że mógłby poprowadzic ciekawa traską ok. 100-150 km, jest to do przedyskutowania. Opcjonalnie dla tych, którzy nie będa mieli ochoty i sił na tak długa wycieczkę po nocnych rozmowach przy oranzadzie, możemy zrobic objazd okolicy (tak ok. godzinki) i później przystapic do dalszych rozmów (ognisko, wystepy rózne tez planowane, i mała niespodzianka od organizatorów).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja zaraz wyjezdzam do kletnawiec do czech mozemy skoczyc w sobote wszyscy ;) ale narobimy zamieszania na granicy :flesje: ja chce wyskoczyc w piatek z czwartkowa grupa ale nie zaszkodzi razem rowniez w sobote do zobaczenia ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 przejedzcie sie przez puchaczowke do granicy i z tamtad na sumperk -bruntal i potem na jesenik -hanuszkowice -stare mesto -granica -nowa morawa -kletnogwarantuje moc wrazen Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 wpadnij do kletna w piatek z ranapojedziemy razem, zaprowadzisz nas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Niestety jadę sam, więc 3m nie zobaczysz swojej starej maszynki, J63 się wyłamał. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 nie dam rady :) moze wieczorem wpadne po szkole. w sobote tez mam szkole ale wieczorem moze podjade motórem. jak bedzie brzydko to moze jeszcze z kumplem podjedziemy moim jeepem . Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Powiem tak - byłem z Jankiem na takiej wycieczce w lecie, oprowadził mnie po takich agrawach że podnóżki tarły na okrągło po asfalcie.Czesi dbają o dróżki, Miodzio!! POLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Powiem tak - byłem z Jankiem na takiej wycieczce w lecie, oprowadził mnie po takich agrawach że podnóżki tarły na okrągło po asfalcie.Czesi dbają o dróżki, Miodzio!! POLECAM!!Najważniejsze, że deszcz wreszcie przestał padać i słoneczko zaczeło nieco świecić..... Startuje jutro ok. 10.00.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi