MariuszJ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 sluchajcie a co z tym czwartkowym wyjazdem??kto w ogole sie na to pisze?? tak nie za bardzo z urlopem ale w czwartek popoludniu moge juz wyjechacbede w kletnie w czwartek poznym wieczorem ale za to caly piatek mam dla siebie :cool: mozna by zaliczyc wtedy czechy :) zaopatrzenie ;) i powitac tych co dojada w piatek wiec niech sie ktos zdeklaruje co do tego czwartkubo wiem ze na razie to bzyk chce jechac w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No to powitacie Kozaka z j63, bo my wyjeżdżamy z Gorzowa w piątek o 8 rano. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Urlop zaklepany i niniejszym oznajmiam że dołączam do Odchodzących w Kletnie.Wyjeżdżam w czwartek bardzo rankiem lecz nie pojadę z grupą gdyż nieco okrężną drogą jechać się będzie - kjujik ma ciśnienie być w czwartek w Katowicach.Tak czy siak do Kletna dotrę, Marcysiek powiadomiony smsem o prośbie rezerwacji, mam nadzieję że skutecznie sprawę załatwi. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czas spotkania Viragowców w Kletnie zbliża się nieubłaganie....cholera jak szybko to zleciało od kwietnia. Przypominam, że formuła spotaknia jest otwarta, ceny i noclegi wam już znane, odsyłam do poprzednich postów. Glównym punktem spotkania jest oczywiście lokal "Biker's Choice" w Kletnie. Jeśli ktoś pragnie poczytać o lokalu i Kletnie to proszę pyknąć temat w google i tam znajdzie wszelkie informacje. Proszę również od tego momentu skończyć spamowanie w tym temacie, bo nikt nie chce się przekopywać przez tony niepotrzebnych postów. Stworzyłem listę na podstawie Waszych postów, informacji na PW (również z forum VIRAGO) oraz kontaktów osobistych. Padały propozycje znaczków, naklejek, itp. Jeśli ktoś podejmie się tematu, to tylko chwała mu, ja niestety nie mam zbyt wiele czasu na to...Oto lista (proszę o ewentualne korekty, jeszcze są pewne możliwości) Sądejówka Priest 666 - 1mmm757 - 3 (od czwartku)jan kalin- 1bartic - 1dangel - 2Tadek - 1andirut - 2j63 - 1Kjujik - 1BlackGodiva - 1TomaszMilewski - 2 (od czwartku)qdlaty2004 - 1Ksywka - 1Bobi - 1Błażej - 1Marcin- 1tomekgryfice - 1Witek510 - 1 Śnieżnik ViragoYama - 1r+z - 2Kozak - 1Buber, Piaffe - 3Kaka - 1zi.gi(wariat) - 2PowelL, Lukkasia - 2 Przy knajpie Bikers Choice Cyklotron - 1Jedrula (BMW) - 1Tomek (CBR) - 1Maciek (disel) - 1Cezesek - 2Kresnal, Irka - 2jedrek 342 - 2 Nocleg przy kominku Hamir 56 - 2Kosin - 2Marek - 2Pierwoszow - 2aiwa - 2marcysiek - 2Unek, Aga - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ---ciach---Kjujik - 1ARRRGH moja wina :( :( :flesje: Kjujik oczywiście się zamotał i NIE napisał ze TEZ od CZWARTKU :( Zmień proszę jeśli jeszcze można :icon_rolleyes: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Marcysiek dzięki że pamiętałeś, już się bałem że będzie za późno :smile: :wink: pozdro kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen14 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. Mam pytanie do ludzi z podkarpacia jadących do Kletna, lub tych którzy znajdują sie na trasie podkarpacie Kletno. Chciałbym sie przyłączyć do jakiejś ewentualnej grupki, bo samemu to tak smutno będzie jechać a w grupie zawsze raźniej. Więc jeśli ktoś by mnie przyjął pod swoje skrzydła to będę wdzięczny :biggrin: Pozdrawiam Błażej z forum miłośników virago Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez szopen14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 My ( Cyklotron, Jędrula ( bmw ), Tomek ( cbr ), Maciek ( diesel ) ) też od czwartku i jeszcz proszę o 2 miejsca, mogą być w śnieżniku bo kobity z nami chcą jechać jakoś się między sobą podzielimy kobietami, losy pociągniemy i kto przegra idzie do śnieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam. Mam pytanie do ludzi z podkarpacia jadących do Kletna, lub tych którzy znajdują sie na trasie podkarpacie Kletno. Chciałbym sie przyłączyć do jakiejś ewentualnej grupki, bo samemu to tak smutno będzie jechać a w grupie zawsze raźniej. Więc jeśli ktoś by mnie przyjął pod swoje skrzydła to będę wdzięczny :icon_biggrin: Pozdrawiam Błażej z forum miłośników viragoRuszamy w piątek ok. południa z Lublińca. Okolice Tarnowskich Gór. Jeśli Cię to interesuje, daj znać na PW. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 My ( Cyklotron, Jędrula ( bmw ), Tomek ( cbr ), Maciek ( diesel ) ) też od czwartku i jeszcz proszę o 2 miejsca, mogą być w śnieżniku bo kobity z nami chcą jechać jakoś się między sobą podzielimy kobietami, losy pociągniemy i kto przegra idzie do śnieżnikaa juz myslalem ze kto przegra spi bez kobiety :buttrock: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 My ( Cyklotron, Jędrula ( bmw ), Tomek ( cbr ), Maciek ( diesel ) ) też od czwartku i jeszcz proszę o 2 miejsca, mogą być w śnieżniku bo kobity z nami chcą jechać jakoś się między sobą podzielimy kobietami, losy pociągniemy i kto przegra idzie do śnieżnikaMoże być jak w kwietniu spotkanko :clap: przed" Scorpionem" tylko godzina musi być rozsądna aby nie było jak wcześniej czyli na rozpoczęcie tzn późna pora dojechania zależy od ilości ale koło 13-14 wystarczy aby dojechać do Wrocka na 17 i około 20 w Kletnie :icon_razz: Chyba że ktoś cosi innego zatankuje to wtedy już siła wyższa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 :icon_razz: co racja to racja lac tylko odpowiednie płyny jak radzi mistrz Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Lista po drobnych korektach:Sądejówka Priest 666 - 1mmm757 - 3 (od czwartku)jan kalin- 1bartic - 1dangel - 2Tadek - 1andirut - 2j63 - 1Kjujik - 1 - od czwartkuBlackGodiva - 1TomaszMilewski - 2 (od czwartku)qdlaty2004 - 1Ksywka - 1Bobi - 1Błażej - 1 (szopen14)Marcin- 1tomekgryfice - 1Witek510 - 1 Śnieżnik ViragoYama - 1Kozak - 1Buber, Piaffe - 3Kaka - 1zi.gi(wariat) - 2PowelL, Lukkasia - 2 Przy knajpie Bikers Choice Cyklotron - 1 - od czwartkuJedrula (BMW) - 1 - od czwartkuTomek (CBR) - 1 - od czwartku Maciek (disel) - 1 - od czwartkudla was dodatkowo 2 miejsca, jeśli da radę to przy knajpie, jeśli nie to w Śnieżniku. Cezesek - 2Kresnal, Irka - 2jedrek 342 - 2 Nocleg przy kominku Hamir 56 - 2Kosin - 2Marek - 2Pierwoszow - 2aiwa - 2marcysiek - 2Unek, Aga - 2 Proszę wszystkich znajdujących się na liście o potwierdzanie uczestnictwa (na PW lub komórkę -507064670), oczywiście jeśli ktoś to już uczynił osobiście lub na forum to nie ma takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a ja jeszcze te nakleji musze zamowicale to jak przyjade z urlopu wyrobie sie ;) Może być jak w kwietniu spotkanko :biggrin: przed" Scorpionem" tylko godzina musi być rozsądna aby nie było jak wcześniej czyli na rozpoczęcie tzn późna pora dojechania zależy od ilości ale koło 13-14 wystarczy aby dojechać do Wrocka na 17 i około 20 w Kletnie :biggrin: Chyba że ktoś cosi innego zatankuje to wtedy już siła wyższa :biggrin:ale mowisz o czwartku czy o piatku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wychodzi na to, że biedny Viragoyama będzie sam wdychał kurz bezdroży w piątek, ech... :crossy: Ale za to wyruszam o 5 rano. Na obiad będę w Kletnie :banghead: Mam nadzieję, że grupa Odchodzących z północy przygotuje coś do przepłukania gardła ;) Szkoda, że nie mogę z Wami jechać :notworthy: Normalnie, żałuję że szok. Póki co oddaję jutro z rana virażkę do speca od gmoli. Będzie mi dorabiał gmole na tył :notworthy: Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi