MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 hmmprzez wroclaw czemu nie :crossy: a co do kapelki to mozna to przedyskutowacbylo by fajnie, sam kiedys gralem w kilku kapelapotem w orkiestrach detych :icon_mrgreen: kiedy to bylo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 hmmprzez wroclaw czemu nie :crossy: a co do kapelki to mozna to przedyskutowacbylo by fajnie, sam kiedys gralem w kilku kapelapotem w orkiestrach detych :icon_mrgreen: kiedy to bylo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Widze, że tu sami swoi! ja też w kapelach wielu się udzielałem i udzielam, i orkiestry dęte też nie są mi obce... Co do kapeli na zjeździe, to jestem za - sam bym zaproponował swoją, ale wolę - jeśli w ogóle się uda przyjechać - posiedzieć i pogadać :icon_rolleyes: niż grać. :icon_rolleyes: A tak w ogóle to plany są dobre... Miejmy nadzieję, że je zrealizujemy! Edytowane 7 Lutego 2007 przez mierzynskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 hmmm ciekawie się zapowiada moze sami zagramy bo ja tez pomykałem na basie w kapelce heavy metalowej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 taa, juz pozniej bylem instruktorema po slubie zanichalem to hobby ale instrument dalej jest na chacie i gotowy do wymiatania :icon_rolleyes: chociaz umiejetnosci juz nie te same :icon_rolleyes: mierzynskimto namawiaj kapele na wyjazdbedzie zajefajnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 hwhh.. poniosło was normalnie:)jeszcze pare miesiecy temu jak wymyslalismy to spotkanie i naszywki to bylo nas może 10 zaangażowanych osób:) a tu taki wysyp:) myśle ze pierwsze spotkanie zrobimy bez kapeli, bez zbędnych kosztów.. dobra taśma z rockenrollową muzą wystarczy myśle. a za rok sie pomyśli. najpierw zobaczmy ilu nas przyjedzie, jak to ogolnie wypali. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 :icon_mrgreen: :biggrin: :flesje: oj tak pomarzyc chociaz daj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) co ty eksces! jak zaczniemy z rozmachem, to juz nie zejdziemy ponizej poziomu! :) xv: a ja na pianie pogrywam :biggrin: Edytowane 7 Lutego 2007 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) kiedys tez gralem na pianinieale opcielo mi 2 paluchy i koniec ale jak tam gdzies bedzie stalo w rogua my sobie wypijemy,i jak zaczniemy spiewac to dasz nam akompaniament :icon_twisted: Edytowane 8 Lutego 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 a ja gram na gitarzę :buttrock: ja tylu chętnych to wezmę gitarę do schowka pod siedzeniem ;) , a ty bartic piano ;) , powinno wejść jak wezmę z tamtąd klucze ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciok Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Hehe..widzę Virażkowcy to głównie muzykanty.. :buttrock: Ja też przyznam że mam metalową-gitarową przeszłość..ech czasy..łezka się kręci w oku.. :icon_biggrin: A teraz tylko gitara przy ognisku i "Haaarleey móóójjj to jest toooo kocham gooooo..lala.." i tak dalej do rana..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 dobra taśma z rockenrollową muzą wystarczy myśle. Tiaaa... Deep Purple, Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest... to sa kapele i muza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 kurcze będzie czadowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 bajerkato sami mozemy zagracja jestem perkusista :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ja też grałem w zamierzchłych czasach na perkusji:) ale nie wezme..po pierwsze bo nie mam, hehea po drugie bo nie mam wózka bocznego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi