Kozak Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Faktycznie blacha byłaby lepsza pamiątką od naklejki. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Marcysiek wiec ja zamawiam naklejico do ich wygladu to mam nadzieje, ze dajesz mi wolna reke :biggrin: albo jutro w strobinie pogadamy bo sie podobno wybieraszbedziemy sie wypatrywac :cool: ja bede w sobote no i faktycznie blacha tez by sie przydalaHamir masz mozliwosc zrobienia blaszek? no i dla przypomienia mmm757 tym razem X2 :banghead: oczywiscie sadejowka ze sniadankiem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Marcysiek wiec ja zamawiam naklejico do ich wygladu to mam nadzieje, ze dajesz mi wolna reke :biggrin: albo jutro w strobinie pogadamy bo sie podobno wybieraszbedziemy sie wypatrywac :biggrin: ja bede w sobote no i faktycznie blacha tez by sie przydalaHamir masz mozliwosc zrobienia blaszek? no i dla przypomienia mmm757 tym razem X2 :D oczywiscie sadejowka ze sniadankiem :biggrin:Naklejki zamawiaj, co do blaszek, to pogadam z Hamierm, będziemy sie widzieć w weekend, ale w Strobinie niestety nie będę...Blaszki poważniejsza rzecz bo trzeba założyć kasę i odebrać pieniądze dopiero w Kletnie, chyba, że zrobimy to na zasadzie wpłacania określonej kwoty, temu, który podejmie się ich zrobienia...a przydałyby się, na kamizelce ciągle jeszcze dużo miejsca, a blaszka Virago byłaby na honorowym miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Powiem tak , siedzialem wieczorem przy kompie i przeczytalem cala korespondencje od chwil gdy powstal temat wyjazdu do Kletna super lektura goraco polecam.Zastanawiam sie ile virazek bedzie we wrzesniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 :banghead: :notworthy: no jak beda jeszcze ci co nie przyjechalito moze bedzie wiecejale ostatni co niektorzy wymienilii to nie na virago co tam, tez jednoslad :bigrazz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: no jak beda jeszcze ci co nie przyjechalito moze bedzie wiecejale ostatni co niektorzy wymienilii to nie na virago co tam, tez jednoslad :icon_mrgreen: :notworthy:No przecież jest to spotkanie miłośników Virago, a tymi chyba pozostaniem na zawsze, niezależnie od obecnie posiadanego moto....Ps. ja tez się rozglądam powoli za czymś większym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Witam wszystkich Kletniaków z racji tego, że do spotkania Viragowców już coraz bliżej ,urlop już zaklepany to pozostało mi prosić o jakieś spanko ,tym razem wybieram się ze swoją drugą połową także Andirut +Viola 2 miejsca ( Sądejówka) POZDROWIONKA :icon_evil: Edytowane 26 Lipca 2007 przez andirut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich Kletniaków z racji tego, że do spotkania Viragowców już coraz bliżej ,urlop już zaklepany to pozostało mi prosić o jakieś spanko ,tym razem wybieram się ze swoją drugą połową także Andirut +Viola 2 miejsca ( Sądejówka) POZDROWIONKA :wink:Dobrz Cię znów widzieć na forum Andrzeju.....pozdrawiam i do zobaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 CZeść , Marcyś ze spankiem pamietaj tez o nas i tym co ustalilismy w Tarnowie Jeziernym. Żeby nie było. :biggrin: Pozdrawiam i do zoba po 10tym jak z Aga wrócimy.Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 CZeść , Marcyś ze spankiem pamietaj tez o nas i tym co ustalilismy w Tarnowie Jeziernym. Żeby nie było. :biggrin: Pozdrawiam i do zoba po 10tym jak z Aga wrócimy.UnekPewnie, ze pamietam, my też z Hamirem wyruszamy w Polske, wracamy 10 lub 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 żeby nie było to o nas też pamiętaj-nocleg tam gdzie Wy.P.S. Gdzie z Hamirem ruszacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 I ja też będe! ............Z moją lubą:icon_mrgreen:) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich z Kletna, właśnie dzisiaj z lepszą połową zdobyliśmy Śnieżnik.Pozdrowienia od Wojtka i Janka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a w ten weekend do kletna zawita tv regionalna 3 z programem z cyklu "dolnoslaskie lato". moze wartalo by podjechac ? noo,ja niestety nie dam rady :) [jeszcze 5tygodni w gipsie] Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Coś słabo się dzieje w tym temacie a zostało tylko 30 dni :) Grupa Północ deklarowała się podjechać wcześniej czyli w czwartek. Ja prawdopodobnie tradycyjnie zajadę w piątek. Dla tych z północy co nie mogą w czwartek proponuję wypad piątkowy ale tak z samego rana czyli np 5.00. Po 8 godzinach jazdy wliczając przerwy będziemy na obiadek w Kletnie. Pytanie do Marcyśka odnośnie noclegu, rezerwujemy sami czy jest to jakoś zorganizowane? Tak jak przy spotkaniu kwietniowym? Deklarowałem się dawno temu na Śnieżnik. Fajnie by było tak z Kozakiem i Kaką w tym samym pokoju.... ciekawe co oni na to? Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi