MariuszJ Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ja mam lustrzanke, i kilka obiektywowfajnie by bylo porobic ekstra fotki ale jak czasami przesadze z woda ognista i go szlag trafia sprzet wart kiulka tysia, wiec tez zwykla cyfra bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Sumując dotychczasowe Wasze posty wyszło mi nastepująco:-Cezesek - x2 - nocleg we własnym zakresieSądejówka -pokoje dwuosobowe:-dangel - x2-TomaszMilewski - x2-witas39 - x2-TomGór - x2-r+z - x2Sądejówka, sala wieloosobowa::-Unix - x1-mmm757 - x1-Tadek - x1- bartic - x1-oktopus - x1-mierzynskim - x1-andirut - x1-mamor - x2-hamir56- x3-Buber - x2-aiwa - x2-jan kalin -x1Niestety, jeśli chodzi o Sądejówkę, to nie ma tam więcej miejsc w pokojach dwuosobowych, chyba, że ktoś zrezygnuje....Knajpa-pokoje 4-osobowe:-1 pokój-Eksces x2, krasnal x2-2 pokój-Cyklotron x4-3 pokój-marcysiek x2, pierwoszów x2Śnieżnik:- Kaka x1- gdlaty2004 x1- ViragoYama x1- blackgodiva x2Soliści ze Śnieżnika, proszę o określenie czy chcecie jeden pokój, zawsze to taniej....Jaskinia:Cezesekx2, Ekscesx2, Cyklotronx4, mmm757x1, krasnalx2, TomaszMilewskix2, r+z x2, Hamir56x3, ViragoYamax1 - razem uzbierało się 19 osób, zarezerwowane jest wejście dla 15, zobaczymy co się da zrobić, bo przecież nie było chętnych.Gdybym cos pokręcił, albo kogoś pominął, to z góry przepraszam i proszę mnie solidnie sprostować... Za kilka dni podam, czy będzie trzeba wcześniej płacić kwotę 30 zł od osoby na koszty imprezy, ale bez noclegów i jaskini oraz pełnego wyżywienia. Zagwarantowana będzie za to obiadokolacja w piątek oraz kiełbaska na ognisko w sobotę + jeden browar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Sumując dotychczasowe Wasze posty wyszło mi nastepująco:-Cezesek - x2 - nocleg we własnym zakresieSądejówka -pokoje dwuosobowe:-dangel - x2-TomaszMilewski - x2-witas39 - x2-TomGór - x2-r+z - x2Sądejówka, sala wieloosobowa::-Unix - x1-mmm757 - x1-Tadek - x1- bartic - x1-oktopus - x1-mierzynskim - x1-andirut - x1-mamor - x2-hamir56- x3-Buber - x2-aiwa - x2-jan kalin -x1Niestety, jeśli chodzi o Sądejówkę, to nie ma tam więcej miejsc w pokojach dwuosobowych, chyba, że ktoś zrezygnuje....Knajpa-pokoje 4-osobowe:-1 pokój-Eksces x2, krasnal x2-2 pokój-Cyklotron x4-3 pokój-marcysiek x2, pierwoszów x2Śnieżnik:- Kaka x1- gdlaty2004 x1- ViragoYama x1- blackgodiva x2Soliści ze Śnieżnika, proszę o określenie czy chcecie jeden pokój, zawsze to taniej....Jaskinia:Cezesekx2, Ekscesx2, Cyklotronx4, mmm757x1, krasnalx2, TomaszMilewskix2, r+z x2, Hamir56x3, ViragoYamax1 - razem uzbierało się 19 osób, zarezerwowane jest wejście dla 15, zobaczymy co się da zrobić, bo przecież nie było chętnych.Gdybym cos pokręcił, albo kogoś pominął, to z góry przepraszam i proszę mnie solidnie sprostować... Za kilka dni podam, czy będzie trzeba wcześniej płacić kwotę 30 zł od osoby na koszty imprezy, ale bez noclegów i jaskini oraz pełnego wyżywienia. Zagwarantowana będzie za to obiadokolacja w piątek oraz kiełbaska na ognisko w sobotę + jeden browar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 marcysiek!!!!!!! :biggrin: :icon_mrgreen: WIELKIE DZIĘKI :bigrazz: :( za załatwienie dwóch spraw,piwko masz u mnie w kletnie :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 chcialem sobie zazartowac, ale dalem sobie spokoj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 marcysiek!!!!!!! :icon_mrgreen: :lalag: WIELKIE DZIĘKI :) :D za załatwienie dwóch spraw,piwko masz u mnie w kletnie :P :PDangel i Eksces dlaczego sie nie piszecie na śmiganie po okolicy w sobotę, bartic, pierwoszów i inni będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 w sobote ma byc zimnoi ma padac :buttrock: nie wiem jak tam u was na poludniuale u mnie chyba odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 W sprawie jaskini, udało mi sie wynegocjować jeszcze pare miejsc i będzie mogło wejść 20 osób, więc wg deklaracji mam jeszcze jedno miejsce rezerwy...chyba, że ktoś wyskoczy (sytuacje losowe). Noclegi porezerwowane zgodnie z wcześniejszym postem i niewiele już moge zmienić. Mam jeszcze parę miejsc rezerwowych w Sądejówce i dużo więcej w Śnieżniku (ale tam jest drożej).W Sądejówce, jak już pisałem warunki niezbyt komfortowe, ale da radę wytrzymać, jest za to fajny kliamt i niedaleko od Biker's Choice.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 superdaj jeszcze znac czy trzeba robic przedplate na kontoczy mozna placic na miejscu, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Przewodnicy ze stony wschodniej już są.Ja mogę poprowadzić stonę północną.Proponuje spotkanie 10km przed Wrocławiem w Wiszni Małej przy barze turysta.Godzinę ustalimy. :icon_rolleyes: hejka, powracam do spotkania grupy "północy" z wrocławiem,wczoraj byłem w Wiszni Małej i co do wiochy to dobra lokalizacja, ale restauracja turysta to chyba nie bardzo. Jest schowana i trudno wypatrzeć ją z drogi.(gybym tam wcześniej nie podjechał to chyba bym nie znalazł). Poza tym parking jest troszeczką mały.Proponuje spotkanie w Wiszni Małej, ale na stacji benzynowej. Tam jest duuuuuuży parking i bar ("śniadania, obiady, kolacje") Co prawda nie byliśmy w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie mam już miejsc w Sądejówce, więc jeśli ktoś jeszcze chętny dołączyc, to zostaje jedynie Śnieżnik lub tez indywidualny wybór noclegu...jest tam sporo różnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hejka, powracam do spotkania grupy "północy" z wrocławiem,wczoraj byłem w Wiszni Małej i co do wiochy to dobra lokalizacja, ale restauracja turysta to chyba nie bardzo. Jest schowana i trudno wypatrzeć ją z drogi.(gybym tam wcześniej nie podjechał to chyba bym nie znalazł). Poza tym parking jest troszeczką mały.Proponuje spotkanie w Wiszni Małej, ale na stacji benzynowej. Tam jest duuuuuuży parking i bar ("śniadania, obiady, kolacje") Co prawda nie byliśmy w środku.Jestem za.Bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hejka, powracam do spotkania grupy "północy" z wrocławiem,wczoraj byłem w Wiszni Małej i co do wiochy to dobra lokalizacja, ale restauracja turysta to chyba nie bardzo. Jest schowana i trudno wypatrzeć ją z drogi.(gybym tam wcześniej nie podjechał to chyba bym nie znalazł). Poza tym parking jest troszeczką mały.Proponuje spotkanie w Wiszni Małej, ale na stacji benzynowej. Tam jest duuuuuuży parking i bar ("śniadania, obiady, kolacje") Co prawda nie byliśmy w środku.Witam kolegów. Jeśli się nie mylę to ja będe jechał w grupie "północ".Analizując nasz dojazd do Wrocławia to wydaje mi się że wjedziemy od strony wschodniej,trasą nr.8 od Oleśnicy.Natomiast wieś Wisznia Mł. znajduje się na trasie nr.5 na wlocie od Poznania.W tym przypadku ciężko będzie się nam spotkać po drodze.Nasza trasa jest trochę nietypowa bo ja Włocławek i mmm757 Świecie nie jedziemy w prostej lini do Wrocławia, tylko odbijamy na wschód aby pod Łodzią spotkać się z grupą z Warszawy i następnie przez: Łask-Sieradz-Kępno-Oleśnice-PsiePole wjedziemy do Wrocławia. Proszę o ustalenie miejsca spotkania na trasie nr.8 Dziękuję Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Od początku tak myślałem dlatego podzieliśmy na grupę wschód i północ.Jeśli ktoś pojedzie od Poznania to ja ich zgarnę .Od Warszawy Bartic z kolegą.Od strony Poznania można ominąć korki w centrum(Marino,Obornicka,Most Milenijny,Nowy Dwór,Muchobór Wielki ,Bielany itd)Natomiast jeśli nikogo nie będzie z kierunku Poznania to też dołącze do was i w tym przypadku proponuję spotkanie przy wjeżdzie do Wrocławia koło Castoramy przy centrum handlowym na Krzywoustego.( trudno go nie zauważyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ;) :D polnoc - poludnieze wschodu, zachodu :D jeszcze wojna secesyjna bedzie :smile: r+z widze, ze doskonale sie orientujesz w sytuacji na drodzewiec jak was zgarne we wloclawku to zdaje sie na ciebie p.s.jak bede mial wolne to wpadne w sobote do torunia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi