marcysiek Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ok panowie spróbujemy zoraganizować wejście do jaskini, popatrze też co ze zwiedzaniem kopalni...A naprawde zwiedzić jaskonię, jeszcze raz apeluje do kolegów o akces...pozdrawiam. Ale faktycznie kawałek trzeba podrałować piechotą... Ok panowie spróbujemy zoraganizować wejście do jaskini, popatrze też co ze zwiedzaniem kopalni...A naprawde warto zwiedzić jaskinię, jeszcze raz apeluje do kolegów o akces...pozdrawiam. Ale faktycznie kawałek trzeba podrałować piechotą... Sorki za drobne połknięcie wyrazów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Brawo chłopaki za deklarację zwiedzania jaskini!!! Co tu dużo mówić, bardzo Wam wszystkim dziękuję.Chłodek jakiniowy po "gorączce sobotniej lub piątkowej nocy" może być zbawienny i dobrze nastawić na resztę dnia. A tak na marginesie to słyszałem, że idzie ocieplenie. W połowie marca może być nawet 15 stopni, co przy slonecznej pogodzie daje niezłe warunki do przedmuchania Virażki. Jeszcze dwa tygodnie pucowania i już!(Obym miał tylko rację :buttrock: ) Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jeszcze dwa tygodnie pucowania i już!(Obym miał tylko rację :icon_mrgreen: )Zara, zara... to nie jest przypadkiem w kwietniu??? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Zara, zara... to nie jest przypadkiem w kwietniu??? spotkanie oczywiście jest w kwietniu, ale ViragoYama chyba myślał o tym że dopiro za dwa tygodnie będzie miał na tyle wypucowanego sprzęta że będzie mógł wyjechać z garażu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 moj juz przed zima byl wypucowanychociaz nie powiem 2 tyg temu w niedzielez kolesiami zrobilismy kilka kilasow :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 moj juz przed zima byl wypucowanychociaz nie powiem 2 tyg temu w niedzielez kolesiami zrobilismy kilka kilasow :)Ja śmigam cały czas z krótkimi przerwami, gdy spadło naprawde dużo sniegu i chyba dopiero teraz zacznę trochę coś tam pucować...Ale sezon tuz tuż więc może zdąże zrobic tylko to co niezbędne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Proszę o Jeszcze jedno miejsce jedzie kolega. Może będzie jeszcze jeden ale da odpowiedź w sobotę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam kolegów. Jestem tu nowy, od paru dni śledze wasze forum i podoba mi się wasz pomysł :clap. Chętnie dołączył bym się do Was lecz niewiem jeszcze jak będe stał czasowo. Jestem z Włocławka a jeżdże dopiero od roku Virago. Mam pytanko co do kwater: jeśli nie zrobie rezerwacji to decydując się w ostatnim momęcie mam szanse na jakieś tanie zakwaterowanie? Pozdrawiam Zbyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Witam kolegów. Jestem tu nowy, od paru dni śledze wasze forum i podoba mi się wasz pomysł :clap. Chętnie dołączył bym się do Was lecz niewiem jeszcze jak będe stał czasowo. Jestem z Włocławka a jeżdże dopiero od roku Virago. Mam pytanko co do kwater: jeśli nie zrobie rezerwacji to decydując się w ostatnim momęcie mam szanse na jakieś tanie zakwaterowanie? Pozdrawiam Zbyszek. stary musisz sie zdecydowac, zabiore cie po drodze i polecimy razemprzez zgierz i do wrocka, przynajmniej nie bede sam dralowal tyle kilasow Edytowane 1 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Witam kolegów. Jestem tu nowy, od paru dni śledze wasze forum i podoba mi się wasz pomysł :clap. Chętnie dołączył bym się do Was lecz niewiem jeszcze jak będe stał czasowo. Jestem z Włocławka a jeżdże dopiero od roku Virago. Mam pytanko co do kwater: jeśli nie zrobie rezerwacji to decydując się w ostatnim momęcie mam szanse na jakieś tanie zakwaterowanie? Pozdrawiam Zbyszek.Nie ma problemu, tam cała droga usiana jest miejscami noclegowymi.Jedynie trzeba będzie parę kroków prz :buttrock: ejść. Witam kolegów. Jestem tu nowy, od paru dni śledze wasze forum i podoba mi się wasz pomysł :clap. Chętnie dołączył bym się do Was lecz niewiem jeszcze jak będe stał czasowo. Jestem z Włocławka a jeżdże dopiero od roku Virago. Mam pytanko co do kwater: jeśli nie zrobie rezerwacji to decydując się w ostatnim momęcie mam szanse na jakieś tanie zakwaterowanie? Pozdrawiam Zbyszek.Nie ma problemu, tam cała droga usiana jest miejscami noclegowymi.Jedynie trzeba będzie parę kroków prz :biggrin: ejść. Dla tych co jadą przez Wrocław mam propozycję---możemy spotkać się się o umówionej godzinie na wylocie z Wrocławia i najechać Kletno sporą grupą.Szczegóły ustalimy --czy są chętni?Sorry za powtórki ,coś się pop....lo z moim internetem Edytowane 1 Marca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 stary musisz sie zdecydowac, zabiore cie po drodze i polecimy razemprzez zgierz i do wrocka, przynajmniej nie bede sam dralowal tyle kilasowOczywiście jeśli dam rade załatwić wolne na piątek i sobote to jedziemy razem na zgierz a potem do wrocka, gdzie dołączyli byśmy do "pierwszow" i morze reszty kolegów. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam kolegów. Jestem tu nowy, od paru dni śledze wasze forum i podoba mi się wasz pomysł :clap. Chętnie dołączył bym się do Was lecz niewiem jeszcze jak będe stał czasowo. Jestem z Włocławka a jeżdże dopiero od roku Virago. Mam pytanko co do kwater: jeśli nie zrobie rezerwacji to decydując się w ostatnim momęcie mam szanse na jakieś tanie zakwaterowanie? Pozdrawiam Zbyszek. Witam kolegę z Włocławka Byłem we Włocławku w październiku zeszłego roku moją virażką. Co jakiś czas odwiedzam tam teściówwięc miasto to nie jest mi obce. Zachęcam do wypadu do Kletna. Je również kupiłem sprzęta w zeszłym roku w lutym i zaczynam cieszyć się jazdą od nowa. A dla reszty kolegów odnośnie pucowania uściślenie. Wspomniałem o jeździe od połowy marca bo pojawią się (prznajmniej dla mnie) odpowiednie warunki do śmiagania. Nie jestem tak zahartowany jak Marcysiek i zimą raczej mój sprzęt odpoczywa i mam czas na przyjrzenie mu się bliżej. Kończę właśnie zakładanie lightbarów, miałem problem z odpowiednimi żarówkami o mniejszej mocy do nich ale już się rozwiązał więc dzisiaj ogólno pojęte "pucowanie" zakończę. A spotkanie oczywiście niedługo czyli w kwietniu Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam kolegę z Włocławka Byłem we Włocławku w październiku zeszłego roku moją virażką. Co jakiś czas odwiedzam tam teściówwięc miasto to nie jest mi obce. Zachęcam do wypadu do Kletna. Je również kupiłem sprzęta w zeszłym roku w lutym i zaczynam cieszyć się jazdą od nowa. A dla reszty kolegów odnośnie pucowania uściślenie. Wspomniałem o jeździe od połowy marca bo pojawią się (prznajmniej dla mnie) odpowiednie warunki do śmiagania. Nie jestem tak zahartowany jak Marcysiek i zimą raczej mój sprzęt odpoczywa i mam czas na przyjrzenie mu się bliżej. Kończę właśnie zakładanie lightbarów, miałem problem z odpowiednimi żarówkami o mniejszej mocy do nich ale już się rozwiązał więc dzisiaj ogólno pojęte "pucowanie" zakończę. A spotkanie oczywiście niedługo czyli w kwietniu Pozdrawiam, Żarówki wcale nie muszą być cienkie.W instalacji świateł dodatkowych trzeba wykorzystać przekażnik i sprawa załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam kolegę z Włocławka Byłem we Włocławku w październiku zeszłego roku moją virażką. Co jakiś czas odwiedzam tam teściówwięc miasto to nie jest mi obce. Zachęcam do wypadu do Kletna. Je również kupiłem sprzęta w zeszłym roku w lutym i zaczynam cieszyć się jazdą od nowa. Dzięki za zachęcenie na wypad do Kletna, jeśli tylko będzie możliwość to napewno się spodkamy w pięknej górskiej scenerii.Tymczasem proponuje przy następnej wizycie u teściów spodkać się i poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam kolegów. Jestem tu nowy, od paru dni śledze wasze forum i podoba mi się wasz pomysł :clap. Chętnie dołączył bym się do Was lecz niewiem jeszcze jak będe stał czasowo. Jestem z Włocławka a jeżdże dopiero od roku Virago. Mam pytanko co do kwater: jeśli nie zrobie rezerwacji to decydując się w ostatnim momęcie mam szanse na jakieś tanie zakwaterowanie? Pozdrawiam Zbyszek.Możliwość zakwaterowania jest jak najbardziej, ale wtedy może być dalej od miejsca spotkania...Na chwilę obecną nie ma problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi