Kosin Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ja zaraz jade w okolice wroclawiaogladac nowego sprzeta, jak bedzie ok- biore Pochwal sie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Marian kupuj jak najszybciej nowe cacko, bo przyjdzie ci na wiosnę n :icon_razz: a rowerze do Kletna przyjechaćDo wiosny sprzęcior będzie....spoko.... ja zaraz jade w okolice wroclawiaogladac nowego sprzeta, jak bedzie ok- bioreDaj cynka czy kupiłeś i co....szkoda, ze dziś śmigamy całą ekpią do Czech bo moglibyśmy sie spotkać i pooglądać ewentualnie nowy nabytek, ale co sie odwlecze to nie uciecze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 :evil: Do wiosny sprzęcior będzie....spoko....Daj cynka czy kupiłeś i co....szkoda, ze dziś śmigamy całą ekpią do Czech bo moglibyśmy sie spotkać i pooglądać ewentualnie nowy nabytek, ale co sie odwlecze to nie uciecze....Jak ja Wam, k...a, zazdroszczę...Moja Berta juz drugi miesiąc stoi rozebrana... nawet nie mam na co popatrzeć... :evil: ...najgorsze jest to, że ta golizna nie stoi u mnie... tylko gdzieś tam... u obcych.....fuck. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 mial byc nomad poniewaz przewiazlem Ole w kletniekosina kawą i zonka zachorowala na niego ale po prau nocach dyskusji.... :biggrin: .....jest dragus 1100 http://www.allegro.pl/item266588339_yamaha...1100_2000r.html marcys teraz czas na ciebiemasz juz w ogole cos na oku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 mial byc nomad poniewaz przewiazlem Ole w kletniekosina kawą i zonka zachorowala na niego ale po prau nocach dyskusji.... :biggrin: .....jest dragus 1100 http://www.allegro.pl/item266588339_yamaha...1100_2000r.htmlmarcys teraz czas na ciebiemasz juz w ogole cos na oku??No mmm757 motocykl na fotkach wygląda bardzo ładnie - widać,że maszyna jest zadbana :buttrock: GRATULUJE!!! Ps. a ja zachorowałem na SUZUKI B 12,5 - i tak drapie się po głowie jak zrobić aby nie sprzedawać VIRóWKI a kupić SUZI :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 no moze na fotkachale tak naprawde to stala dluuugo u goscia w garazuoch jak ja to zobaczylem :buttrock: troche serca i bedzie git :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 no moze na fotkachale tak naprawde to stala dluuugo u goscia w garazuoch jak ja to zobaczylem :icon_exclaim: troche serca i bedzie git :icon_question: Wszystkiego najlepszego 3M, dużo zdrówka. Gratulacje Drag bardzo ładny, prawie tak ładny jak Nomad. Pozdrawiam Kosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 mial byc nomad poniewaz przewiazlem Ole w kletniekosina kawą i zonka zachorowala na niego ale po prau nocach dyskusji.... :clap: .....jest dragus 1100 http://www.allegro.pl/item266588339_yamaha...1100_2000r.htmlmarcys teraz czas na ciebiemasz juz w ogole cos na oku??Gratuluje zakupu....niech Ci służy wiernie....Tez mam perę namiarów na motorki i powoli się rozglądam....do wiosny sie kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ponieważ niedzielne posty poszły w pi...u to jeszcze raz Szerokości i przestrzeni dla Ciebie i Twojej Bestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Natomiast ja zapytam raz jeszcze: Czy ktoś wie coś na temat tegorocznego SYLWESTRA w KLETNIE??? Edytowane 13 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ponieważ niedzielne posty poszły w pi...u to jeszcze raz Szerokości i przestrzeni dla Ciebie i Twojej Bestiino tak po niedzielnych problemachpare postow poszlo...... wiec jeszcze raz wielkie dzieki :biggrin: Natomiast ja zapytam raz jeszcze: Czy ktoś wie coś na temat tegorocznego SYLWESTRA w KLETNIE???hmmm ze w kletnie jeszcze nic nie slyszalema chetnie bym sie pisal na taką imprezkemimo, ze to 550km ;) ekipa polunie robi cos w miroslawicach- tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no tak po niedzielnych problemachpare postow poszlo...... wiec jeszcze raz wielkie dzieki :icon_biggrin:hmmm ze w kletnie jeszcze nic nie slyszalema chetnie bym sie pisal na taką imprezkemimo, ze to 550km :) ekipa polunie robi cos w miroslawicach- tyle wiemKletno w tym roku nie wypaliło na Sylwka, ale sa już wstępne przymiarki odnosnie terminu spotkania Viragowców na wiosnę (choć lepiej było by powiedziec byłych Viragowców, a coraz bardziej sympatków...)Niedługo rzucę osobny temat jak się z Wojtkiem z Kletna konkretnie dogadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no jakby coś to daj znać - a swoją drogą to szkoda,że Sylwka nie będzie bo w ubiegłym roku było fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Kletno w tym roku nie wypaliło na Sylwka, ale sa już wstępne przymiarki odnosnie terminu spotkania Viragowców na wiosnę (choć lepiej było by powiedziec byłych Viragowców, a coraz bardziej sympatków...)Niedługo rzucę osobny temat jak się z Wojtkiem z Kletna konkretnie dogadam....tak tak czekamy na wiadomosc odnosnie kletnai spotkania bylych viragowcow :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 tak tak czekamy na wiadomosc odnosnie kletnai spotkania bylych viragowcow :biggrin:Czeka się na info oj czeka się :icon_mrgreen: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi