Jce Man Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam zna ktoś może jakiś sposób jak założyć ten klin co jest w trybie [białym plastikowym] od pompki wody tak aby nie rozpoławiać silnika.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 I tu jest bol;/;/ Chyba sie nie da....Niepomysleli w rotaxie nie wiem dlaczego pompe wladowali w blok silnika;/Bylem przerazony jak mi w Af1 ni z tad ni z owat temperatura szybko rosla a mialem wode.Myslalem ze pompa poszla i silnik na pol.No ale naszczescie nikt nigdy wczesniej niewpadl przedemna aby chlodnice wyczyscic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 I tu jest bol;/;/ Chyba sie nie da....Niepomysleli w rotaxie nie wiem dlaczego pompe wladowali w blok silnika;/Bylem przerazony jak mi w Af1 ni z tad ni z owat temperatura szybko rosla a mialem wode.Myslalem ze pompa poszla i silnik na pol.No ale naszczescie nikt nigdy wczesniej niewpadl przedemna aby chlodnice wyczyscic :buttrock: Witam teoretycznie da się go wyciagnąc z bloku tam pod pompką wody jest taka mała śrubka na kluczyk 8 ale praktycznie to jest to niemożliwe poniwarz to tak mocno siedzi żę przy jego wyciąganiu na siłę można by uszkodzić krater. Więc musiałem jednak rozpołowić silnik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi