Damiano_2013 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Oj długo by wymieniać co zrobilem jeśli chcesz się czegos dokładniej dowiedziec to napisz na gg praktycznie zawsze jestem niewidoczny wiec pisz smialo nawet jak bede niedostepny...Te modele technicznie sa identyczne tylko twoj jest w pelnej wiewce.A jak wyglada twoj moduł tak http://img443.imageshack.us/my.php?image=115858332tp7.jpg czy inaczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 siemka niewiem co jest moja hondzia strasznie sie muli niema mocy wiem ze jest zablokowana ale bez przesady. Niema sily zeby ruszyc dopiero na wiekszych obrotach rusza np zeby zamielic to musze sprzegło wkrecic na obroty i dopiero mieli (muwie w czasie jazdy) jak jade na 2 do 5 tys niechce sie rozpedzac a powyzej 5 tys obr dopiero dostaje moc co to może być jak go kupowałem sprzedawca mówił ze był wymieniany korbowud no to chyba jakby był tłok zły to by wymienili chyba ze kupili jakies niewiadomo coś i podajcie mi najlepiej jakis link do dobrego tłoka no ale zeby cena tez niebyla za duża. Niechce narazie rozbierac cylindra bo bende długo czekał na uszczelki i dlatego chce kupic tłok i dopiero rozbiore cylinder najwyzej nie wymienie to tłok sie przyda na nastepny raz pozdro sory za ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi