ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Witam. Jezlei nullek sie zgodzi nie mam nic przeciwko. ale jezeli nie moge byc ja. I tak caly dzien siedze w internecie :buttrock: taka praca. Przy okazji obskocze jeszcze rejon Piła i okolice w zlotach. Dominik jezeli potrzebuje jakies logo w lepszej jakosci sluze pomoca. Jezeli reszta grupy zaakceptuje mnie - bede ponownie zaszczycony. No i tego nie liczac dexa ktory jest w C.Y.C mam najnizysz numer we VROC sposrod aktywnych uzytkownikow forum hahhahahahahahahah Edytowane 23 Października 2007 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ar2r dlamnie oki toki tylko jeszcze pozbieraj niki VROC- ków i masz tę roboę :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Dzieki Jacek za uznanie. Moze na pilskim motopickniku na wiosne w koncu odwierdzisz nasze skromen progi:) zapodam jeszcze info w dziale posiadacze kawsasaki VN750 zobaczym jaki bedzie odzew i stworzymy mocna grupe. A widac juz ze chcemy byc razem - np. wspolne spotkanie - wzajmne odwiedziny itp. Edytowane 23 Października 2007 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) No ja także tesknię do spotkania tylko te terminy a wiesz jaką mam pracę :buttrock: a w domu jak już chyba gdzieś pisalem jestem na wiosnę pomiedzy 16.04 a 20.05 a potem od 9.07 do końca sierpnia więc może coś się zgra ;) :D Edytowane 23 Października 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ar2r, czuj się nominowany :clap: . Masz błogosławieństwo od szatańskiego VROCka :icon_twisted: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam serdecznie zacne towarzystwo.Ja nie ukrywam,że mi sie spodobała propozycja i jestem za.Ale moim problemem jest brak dostępu do netu w czasie dwóch najbliższych tygodni.Więc moja prośba jest taka abyście panowie nie zapomnieli o mnie :icon_twisted: bo dziś tylko mam możliwość sprawdzenia co się tu u nas dzieje.dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Pinas. Spox. Nie martw sie. Jak bedzie w Olsztynie nadrobisz zaleglosci :icon_twisted: a do tej pory nie zapomnimy o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ar2r, odnośnie Twojego posta temacie "Posiadacze Kawasaki VN 750 łączcie się!" to jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Poczytaj caly temat VROC. Jezleli masz dodatkowe pytania pisz na gg, priv lub na forum, jezeli tylk bede potrafil to ci pomoge. A jezeli ja nie bede potrafi - mysle ze kazdy z nas wyrazi takie checi. Edytowane 23 Października 2007 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ten temat czytam regularnie- zacząłem, zanim zdecydowałem się na zakup motocykla. Jak rozumiem, muszę zarejestrować się na stronie vroc?Czy to to czegoś zobowiązuje?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 W zasadzie do niczeg nie zobowiazuje - w kazdej chwili mozesz sie wypisac. Jest to taki honorowy klub. Nic wiecej. I jakos tak sie zlozylo ze skojarzyl nas ludzi z Polski i powiazal w jedno. Nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 W zasadzie do niczeg nie zobowiazuje - w kazdej chwili mozesz sie wypisac. Jest to taki honorowy klub. Nic wiecej. I jakos tak sie zlozylo ze skojarzyl nas ludzi z Polski i powiazal w jedno. Nic poza tym.Sprzeciw ja mieszkam poza granicami kraju a tez jestem z Wami :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Alex - ale jestes Polakiem. A przynajmniej mam nadzieje ze tak sie czujesz i jestes z tego dumny, Moze faktycznie zle uzylem slowa- powinno byc Polakow. Wybacz Alex. Edytowane 23 Października 2007 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Ar2r pamietaj także o świeżych nabytakch VROC jak bedziesz spisywał nicki. no to lux jest i logo jest i mod.tylko cholera pogody nie ma , żeby godnie to uczcić małą przejażdżką. A na wiosnę to rozumiem jakieś wspólne otwarcie sezonu? Edytowane 23 Października 2007 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Alex - ale jestes Polakiem. A przynajmniej mam nadzieje ze tak sie czujesz i jestes z tego dumny, Moze faktycznie zle uzylem slowa- powinno byc Polakow. Wybacz Alex.Spoko :biggrin: jestem Polakiem i tu w sztokholmie naleze do polskiego klubu MC :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi