Sofija Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam, Moja młodsza sisotra chce kupic skuter. Kompeltnie nie wiem co jej doradzić w granicach cenowych 3.500 zeta Może pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Moj kumpel ma gilere stalker i to bardzo dobry skuterek nigdy mu sie nie zepsul, tylko jeje i jezdzi. Na skuterach co prawda sie zupelnie nie znam ale z tego co wiem jest ona tansza od gilery runner i w tym przedziale cenowym dostaloby sie jakas w bdb stanie na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam SOfija.Zobacz tutaj, temat był wałkowany:http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=5964 z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofija Opublikowano 31 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 dzieki przekarze siostrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi