keram22 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam ponownie,mam pytanie chcę pomalować Maraudera na dwa kolory. Podobno są jakiejś szblony, które ułątwiają malowanie. Może wiecie gdzie można takie zgobyć. O razu mówię, że mój lakiernik takich nie ma. Proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Coś słaby lakiernik widocznie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciok Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Cześć Też dołączam się do pytania..Chcę pomalować Virago na czarno z bordowymi bokami a do tego białe szparunki a lakiernik (w samochodach jest niezły :biggrin: ) marudzi że woli 4 elementy samochodu pryskać niz jeden taki zbiornik..:banghead: Może ktoś ma doświadczenie z takim akurat malowaniem? Pozdrawiam Macio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie przerabiałem temat obiekt-hondavt750 c2 malowanie dwukolorowe. lakiernicy samochodowi-jeden na stu pomaluje dobrze małe elementy.Mi się fuksnęło bo pomógł kolega poznany na trasie i dał namiar na lakiernika malowanie REWELKA robione bez szablonów .Jak lakiernik marudzi że się nie da bez szablonów zmienić lakiernika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 jarek73,jak żeś się już pochwalił, to podziel sięz kolegami dobrymi informacjami...jeśli w okolicach Wawy, chętnie skorzystam.MOja 20-tka wchodzi w wiek, w którym bez make up'u na miasto wyjść nie sposób...z góy dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja też bym prosił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja też bym prosił...kolega jest lakiernikiem w OPLU na żolibożu ale maluje sporo motocykli a do ścigaczy ma też szparunki. Pomaga też w wyborze kolorów bo ma wzorniki motocyklowe a nie na blaszanki zapodziałem jego numer lecz do24.02 będę miał dawajcie na priwa .JEST wart pieniędzy które bierze ja jestem ZADOWOLONY przez dużeZ. namiar dał mi KONIK za co jestem mu wdzięczny. widziałem 2 plastiki które pomalował REWELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam ponownie,mam pytanie chcę pomalować Maraudera na dwa kolory. Podobno są jakiejś szblony, które ułątwiają malowanie. Może wiecie gdzie można takie zgobyć. O razu mówię, że mój lakiernik takich nie ma. Proszę o informację. popatrz na moje dziala na stronie.. tylko z terminami ostatnio u mnie ciezko, jesli Ci to nie przeszkadza zapraszam :banghead: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi