marknt Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 przyznaje się ,że nie szukałem , ale co radzicie , dobry zwykły za (do 1oo zł) , czy na zawiaise w cenie troche wyższej , i jak sie ma funkcjonalność i wygoda. Do tej pory woże wszystko , ale jak się okazujena kolana to spodnie za mało . Piszcie faworytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 "przyznaje się ,że nie szukałem "A ja sie przyznaje, ze bym ci za to 90% ostow wpi*****l !! To poszukaj sobie jasnie panie ! Kurde niby tylko PL, a arystokracja jakiej malo :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zalezy do jakiego stylu jazdy ma byc :crossy: Ja osobiscie mam z zawiasem i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi