Maciek 426 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam.Interesuje mnie nowa yamaszka, czy ktos juz taką posiada, jakie są wasze opinie o nowych wr, a jak ma się do niej nowy ktm. Co wybrać do jazdy amatorskiej po lesnych bezdrożach, yamaha kusi gwarancją, ktm nic nie daje jedynie 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ta gwarancja to taka zmyła nawet nie licz na nia albo przeczytaj ja dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 kurcze to mnie zmartwiłeś z tą gwarancją muszę dokładnie zapytać jak to wygląda , to teraz już nie wiem czy wr czy exc wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Co byś nie wybrał to i tak będzie ganiać, a zdania są i zawsze bendą podzielone.Najważniejsze jest chyba pierwsze odczucie, no i oczywiście dostępność części w zamieszkanym regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mieszkam w krakowie to z częściami nie mam problemu , już tyle czytałem o wr i exc i dalej pustka co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi