Pixel Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 klik Tu jest bardzo dokładna mapa dojazdowa, jak by kogoś interesiło, a miał problemy z dojazdem :-) UWAGA !!! Mam nowe informacje, tu cytat ze strony organizatorów: V MOTOCYKLOWE SPOTKANIE Z MSZĄ ŚWIĘTA SALVE 2007 1 LIPCA 2007 BRALIN - PÓLKO ROZPOCZĘCIE GODZ. 11.30 W programie: - Msza Św. w intencji motocyklistów sprawowana przez księży motocyklistów - Poświęcenie motocykli - Uroczysta parada - Koncert niespodziankaHm...tak sobie myśle i myśle i wymyslec nie moge :notworthy: Buczek Wielki a Bralin-Półko to chyba dwa inne miejsca :banghead: Możecie powiedzieć gdzie jest ten Bralin-Półko bo na mapie na stronie Salve jest zaznaczony tylko Bralin a gdzie dalej :buttrock: Pewnie nie tylko mnie to interesuje :biggrin: Pozdrawiam i czekam na wyjasnienie tej sprawy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Hm...tak sobie myśle i myśle i wymyslec nie moge :icon_mrgreen: Buczek Wielki a Bralin-Półko to chyba dwa inne miejsca :wink: Możecie powiedzieć gdzie jest ten Bralin-Półko bo na mapie na stronie Salve jest zaznaczony tylko Bralin a gdzie dalej :icon_mrgreen: Pewnie nie tylko mnie to interesuje :wink: Pozdrawiam i czekam na wyjasnienie tej sprawy :smile:http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51,25141&ec=17,90945&z=3 Brali lezy jak widac przy trasie nr.8 , w połowie wioski jest ryneczek z zatoczka dla autobusów tam tez jest skrzyzowanie , jadąc od Kępna skręcasz w lewo drogowskaz na Mnichowice lub Nowa wieś książęca nie pamiętam dokładnie( dla jadących od wrocławia oczywiście odwrotnie , w prawo) , jakięś 500m za wioską po lewej stronie w polach będzie widać zabytkowy drewniany koścółek to tam jest Bralin Pólko , tez się chciałem wybrac ale będe po weselichu kumpla tak że różnie może być :icon_mrgreen: , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Mam takie informacje:Msza jest w Bralinie, następnie jest parada do Wielkiego Buczku i tam wszystko inne ma się odbywać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Mam nadzieję, ze moderator mnie nie zbanuje, za 2 posty pod sobą, ale podbijam temat bo zlot coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ja już wiem, że będę na pewno, bo rok temu było ciekawie z tego co mi znajomi mówili :buttrock: Piotrek informuj dalej co i jak :icon_rolleyes: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 wszystkie informacje są tu: http://www.salve.serwus.pl/tylko prosiłbym o nie wyrywanie sztachet z płotu mojego dziadka :-) bo będzie bardzo zdenerwowany - impreza odbędzie się na przeciw jego domku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Podbijam, bo impreza coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja będę uderzał na Bralin raczej. Nawet znam te okolice troszke, z wołczyna do Bralina nie jest daleko. W dodatku mysle, że z Wołczyna i pobliskich wiosek będzie się wybierała tam spora ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No z Wołczyna pewnie jak zwykle pojedzie duża grupa, ja też sie z nimi zabieram albo pojade sam. Pozdrawiam dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ok, to panowie dajcie znać na forum, chętnie się podepnę pod Wołczyńską ekipę.Jakie są wasze przelotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Husaria Wielun tez dopisze w licznym skladzie :D Jezdzimy co roku i jest super :) Jak pojechalam 2 lata temu (to w Buczku bodajze wtedy bylo) i wrocilam w nocy to uslyszalam tylko komentarz mamy: jak do kosciola wogole nie chodzisz, to dzis cala niedziele spedzilas na mszy, troche to dziwne.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 NOWE INFORMACJE Jak widać z linka w sobotę przed SALVE jest impreza w Buczku, jeśli ktoś by chciał, to chętnie mogę poprowadzić z Kluczborka do Buczku. Jeśli ktoś sam by jechał to nie polecam jechać przez Byczynę, Kostow itd, bo w lesie są straszne dziurska. Najlepiej jechaćprzez Wołczyn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kto z centrum się wybiera lub kto, będzie jechał przez Konin lub okolice? :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jednak się okazało że będę :clap: To jest tak nie daleko ze trudno by było nie przyjechać. Nie wiem czym i jak ale wiem że będę na tej imprezie, byłem rok temu gdzieś za Błaszkami a teraz jest jeszcze bliżej więc powinniśmy wypić jakieś piwko razem :smile: Pewnie ktoś jeszcze z Ostrzeszowa pojedzie wiec jakoś to będzie.Jak ktoś jedzie z północy Polski to może się do nas jakoś dołączyć, wjedziemy na zlot większą ekipą :icon_biggrin: Pozdrawiam i do zobaczonka. PS Jak ktoś ma jakieś pytania lub sugestie co do dołączenia do naszego squadu pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Mieszkam niedaleko i napewno będe i kumple też :buttrock: Ksiądz jest super a plakaty wiszą i jest impreza 30 i 1 jak dobrze zobaczyłem tak że ZAPRASZAM WSZYSTKICH i polecam :icon_twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi