dersu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Oczywiscie ze motorek Suzuki :biggrin: A kawa dla kobitki ............... aby dodac odwagi i wzmocnic nerwy Niezle tego sniegu Wam dowaliloMajkel w jakim miescie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A ze co ???Bo o snieg pytam ??? :biggrin: Ja siedze na takiej malej wysepce pod Southampton i Portsmouth , gdzie corocznie organizowane sa Zloty Brytyjskich klasykow i weteranów :wink: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Gratuluje zakupu!!! Piekna maszyna-moim zdaniem Wild Star to najladniejszy japonski cruiser! Pieknie gada- marauder przy nim pracuje jak kosiarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 A ze co ???Bo o snieg pytam ??? :bigrazz: Ja siedze na takiej malej wysepce pod Southampton i Portsmouth , gdzie corocznie organizowane sa Zloty Brytyjskich klasykow i weteranów :banghead: :)Przynajmniej raz w roku jestem w Southampton a widze ze masz GB wiec pytalem..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) A to jak tylko bedziesz w okolicach to zapraszam.Dzwon i wpadaj. 078710982956 maja jest zajebongo fajny zlot Klasyków GB ma I.O.W. :) Duzo sprzetów przyciaga z UK i nie tylko :icon_exclaim: Edytowane 30 Stycznia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi