Whisky Boy Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Napisałem na Halo-Szczecin, ale co tam......niech inni też brechtają...... Spotkało się dwóch motongowców. Jeden wygadany i obłachmaniony, na starym rumplu, drugi ładnie ubrany w skórzane łaszki, z pięknie wypucowanym białym motongiem. Ten pierwszy ma na nosie okulary jak denka od słoika i wszystkiemu przygląda się z bliska. -Siema Stary!-Dzień Dobry,-Dzień Dobry?-Taaa....-Co ujeżdżasz?-Hondę 900.-Spoko, ja 600-tkę. Dużo kręcisz w sezonie?-Taa, z 10-20 tys. km.-No nieźle, pewnie śmigasz po Europie?-Nie, po mieście.-Po mieście?-Taa....-Niezłe wdzianko Stary!-Taa....-Chyba robione na zamówienie?-Taa....-Z jakiego jesteś klubu? - krótkie, bliskie zerknięcie na plakietkę- DELICJE? Co to za nazwa?-Nie DELICJE parchu! tylko POLICJA! Dokumenty gnoju! Twarzą do ziemi palancie! Nos do asfaltu i ręce za głowę śmierdzielu!!! pozdrowionka dla all, Whisky Właśnie wymyśliłem żebyście dopisywali dalszy ciąg, będzie zabawa!!! Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Whisky Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Whisky ile whyski wypiles zanim to wymyśliles??:crossy: Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Whisky ile whyski wypiles zanim to wymyśliles??:banghead: Wystarczająco dużo........spróbuj, to może też coś wymyślisz.......he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Hehehe dobre...DELICJE :bigrazz: :biggrin: Te okulary chyba mu nie pomogły :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dobre :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jak wam smakuje to się podłączcie do pisania dalszego ciągu. Nadamy bohaterom imiona, głupie ksywy, będą mieli przeszłość i takie tam pierdoły. Nie chciałbym tego robić sam, choć to też możliwe........tylko zabawy nie będzie, a za oknem zima. Dzisiaj wytargałem sprzęta i porobiłem kilka dziur pod chałupą..........w śniegu.......he,he.....jak kapcie stwardniały od temperaturki to już nawet z górki nie mogłem zjechać...... pozdro pisarze Whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Dobreee :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ciekie to BARDZO CIEKIE :banghead: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ciekie to BARDZO CIEKIE :D :icon_razz: Tak jak piszesz..........dokładnie tak jak piszesz............jednak nie wszystko co "CIĘKIE" musi być cienkie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi