golob9 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dzisiaj kupiłem filtr i niestety nie pasuje :biggrin: w tą ramke na której filtr się opiera brakuje dosłownie z 2mm żeby wskoczył w swoje miejsce.Filtr to HIFLO.Jakiej firmy polecacie filtry powietrza???witam. ja tez mialem to samo w f1, ale jest na to rada. ja wiem ze to troche prowizorka, ale jak sie nie ma wiecej kasy a filltr jest juz kupiony to ... nalezy delikatnie zciac pod katem 45' dwa przeciwlegle boki ramki filtra od wewnetrznej strony. gorna i dolna zaczynajac od naroznikowi tak przez cala dlugosc. boczne zostaja bez zmian. najlepiej uzyc do tego celu nowego nozyka do tapet. w ten sposob uzyskasz brakujace 2mm. ja tak zrobilem i wszystko bylo O.K. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Podepnę się pod temat.Chce zmienić wkład filtra w swoim Drag Starze 1100 na K&N. Czy będę musiał cokolwiek regulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Dzieki skoal :D ile dałeś za orginalny filtr ??? na orginalnym hondy pasowało bez problemu ???nie kupiej już tych tanich filtrów :PSorry, ze tak pozno odpisuje... za filtr zaplacilem 180zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi