bulamoto Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zamowilem w tej firmie szprychy do enduro, aokladniej do Yamahy xt250.Czy slyszeliscie cos o tej firmie, jakiej jakosci sa te szprychy??Moze ma ktos z was orginalne szprychy do Yamaszki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja zamóiwiłem swego czasu szprychy z tej firmy do mojej Pegaso 125. Jeździłem na nich jeden sezon w terenie i na asfalcie i nic złego się nie działo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja zamóiwiłem swego czasu szprychy z tej firmy do mojej Pegaso 125. Jeździłem na nich jeden sezon w terenie i na asfalcie i nic złego się nie działo. Pozdrawiam A jak dlugo czekales na dorobienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Od momentu wysłania im starej szprychy na wzór do momentu kiedy listonosz doręczył mi nowe - dorobione szprychy zeszły się ok. 2 tygodnie. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Mrówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi