Gość krissr114 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) mam pytanko.składam silnik yamagi dt80 lc 2 i kupiłem zestaw zimeringów i nie wiem gdzie wsadzić ten uszczelniacz z dwoma spręzynkami!!!wiecie może??on pasuje na taka tulejke na wał,ale czy tam ma być założony??za pomoc THX :) czy od str kosza sprzęgłowego mają być 2 uszczelniacze na wale?? Edytowane 25 Stycznia 2007 przez krissr114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 myślę że tak, aczkolwiek w wielu sprzętach uszczelniacze od strony gdzie sobie pływa olej mają 2 wargi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 już jest good...silniczek złożony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi