noise of death Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Na poczatku bardzo chce podziekowac Aadamussowi za jego pomoc w ogladnieciu motocykla :!: DZIEKI BARDZO :!: :!: :!: :!: :!: :!: No wlasnie i tu jest znowu problem, Intruz ten jest w wersji kanadyjskiej rocznik '86 i ma pojemnosc 700 ccm, a w europie byly 750ccm. Pytanie jest o czesci, tzn czy w razie jakichkolwiek problemow dostane do niego w ogole jakies czesci? Jest to motocykl juz 17sto letni, wiec z racji wieku musi sie predzej, czy pozniej cos zepsuc i co pozniej zrobie jak nie bedzioe czesci? postawie go sobie w pokoju i bede na nigo patrzyl? Prosze o opinie :!: :!: :!: :!: P.S. mam zle przeczucie, ze to jest jeden z tych motocykli o ktorych mi mowil Michal, ze mam sie ich wystrzegac :D .... Prosze Michale, powiedz ze tak nie jest!! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 29 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2003 Jezdzilem czyms takim swego czasu na Cyprze.Sprzet oczywiscie z wypozyczalni, calkiem milo sie bujalo.Chociaz troche maly, ja mam 185 cm wzrostu, + pasaer i ciasno sie zrobilo.Mily klang silnika, jak trzeba bylo to i poszedl jak burza, co do czesci to nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2003 Akurat kompletnie nie znam tego modelu. Myślę, że jest to moto nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi