STRŻACZEK Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie!!!Mam doś spory problem...posiadam Husqvarne 510 te....i pojawił sie problem z odpalaniem.Zasade odpalania 4T chyba już dość dobrze znam..ale od pewnego czasu zaczeły się problemy z odpalaniem.Wcześniej na zimnym silniku generalnie gadała od pierwszego strzału :banghead: ..na ciepłym trzeba było troszke się okopać...a teraz to na zimnym i na ciepły są gigantyczne problemy no i przy odpalaniu potrafi nieźle strzelić. :banghead: Gaźnik przeczyściłem,króciec ssawny uszczeliniłe i iskierke też ma a gadać nie chce.Jak się już ją jakimś sposobem odpali to zaiwania super :biggrin: :flesje: :biggrin: ..więc komprecha też chyba jest.Jeśli wiecie co to może być to będę bardzo wdzięcznyP.S Pozdrowienia dla Magika888.....(za niezłe wymiatanie na scieżce życia:)) Edytowane 23 Stycznia 2007 przez STRŻACZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 to nie dzał mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 prosze o przeniesienie do działu mechanika ogólna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 a regulowałes zawory?? jezeli nie to sproboj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ja mówiłem to samo :icon_question: P.S jak będą za suże luzy tzn. zamiast 0.15 to 0.3 to bedzie miało duży wpływ ?? bo podparte to raczej nie są bo kompreche to ma zarąbistą (mowa o husce Strżaczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 po regulacji zaworów, oraz mieszanki..wszystko wróciło do normy :) :icon_razz: :biggrin: prosze więc o zamkniecie tematu.Dzięki za pomoc :D :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi