Raffik Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Jestem nowym forumowiczem i mam pytanie dot. tego modelu jak w temacie... Ogolnie nie jestem malym facetem - jakies 191cm i 125-130kg wagi. Czy ta maszynka mnie "uciagnie"?Czy bedzie w miare wygodnie? Rozgladam sie za tym modelem bo "mi pasi".Ew. wasze propozycje motorow (ogolnie taki "styl/wyglad" mnie interesuje)Chcialbym nim jezdzic do pracy, po miescie. Aha - jestem totalnym nowicjuszem w sprawach motorow :D wiec badzcie wyrozumiali. ps.przejzalem cale forum i nie widzialem pytania podobnego do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 witaj :crossy: Mogę się pochwalić taką maszynką w garażu :biggrin: Jak na razie nie za dużo mogę się wypowiedzieć na jej temat dokładniej ... poznaje ogólnie motocykl i jeździ mi się strasznie rewelacyjne i nie widze innego motocykla poza tym :bigrazz: jednak na forum było gdzieś kilka temacików ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Niestety prawdopodobnie na tym forum tylko Milo i ja mamy takie moto, zatem skazany jestes na nasze opinie. Strasznie dużo ważysz ale sprzet powinien dac rade; choć jeśli chcesz miec przyzwoite osiągi to moze superduke albo BMW hypermoto. Ja latem waże zwykle około siedmiu dych i 48 kucy musi się napocić by dac radość z jazdy. Ale dają radę.Potraktuj to jako zart.W sumie to bardzo uniwersalny motocykl i do codziennej jazdy po dziurach nadaje się znakomicie. Na traski też może być, nie znam wygodniejszego supermoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi